LG'den yüksek 3D teknolojisine sahip TV!

LG'nin CES 2012'de tanıttığı bu televizyonu, 3D görüntü kalitesiyle ve özellikleriyle ilgi çekti!

LG'den yüksek kaliteli 3D!

LG Electronics (LG), Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES'te dünyanın en büyük 3D Ultra Definition televizyonunu tanıttı. Cinema 3D teknolojisi ile Smart TV özelliğini UD ekran teknolojisiyle birleştiren 84 inç boyutundaki televizyon 3D ev eğlencesine yeni bir boyut getiriyor

LG 3D UD TV, 8 milyon piksel, mevcut Full HD TV panellerinin dört katı çözünürlük kalitesi (3840x2160) ile iyi görüntü kalitesi sunuyor. LG'nin "İnce ve Dar Çerçeve Tasarım" teknolojisi ile 3D UD TV, günümüzde sinemadan sonra en inandırıcı 3D görüntüleme deneyimini sunuyor. 3D Derinlik Kontrolü özelliği kullanıcıların 3D efektini kontrol ederek görüntüleme deneyimlerini kişiselleştirmelerine, 3D Ses Yakınlaştırma özelliği de en iyi ev sinema sistemlerini geride bırakan 3D ses sunuyor.

Üstün ekran paneli aracılığıyla kullanıcılar, LG'nin 1200'ün üzerinde uygulamayı kapsayan ve kullanıcılara zengin bir 3D film arşivinden seçim yapma olanağı sunan 3D Zone gibi içerik hizmetlerine erişme olanağı tanıyan Smart TV ekosistemine erişebiliyor. 2D'den 3D'ye dönüştürme fonksiyonu sayesinde tüm görüntüler 3 boyutlu hale getirilebiliyor. Kullanıcılar LG'nin yeni, ergonomik tasarıma sahip; sesle tanıma, sihirli hareket, işaretleme ve hareket tuşu olmak üzere 4 değişik komut girişini tanıyan Sihirli Kumanda'sı ile Smart TV fonksiyonlarının tadını çıkartabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları