Logitech yeni oyuncu faresi Logitech G309 LightSpeed'i tanıttı

Logitech yeni oyuncu faresi Logitech G309 LightSpeed'i tanıttı. Peki, Logitech G309 LightSpeed'in özellikleri neler, oyunculara neler sunuyor?

Logitech yeni oyuncu faresi Logitech G309 LightSpeed'i tanıttı

Logitech G, yeni tasarımı, çift kablosuz bağlantı özelliği, hassas izleme sensörü ve güvenilir performansıyla dikkat çeken Logitech G309 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu mouse’unu tanıttı.

Oyuncular için kullandıkları ekipmanların performans, konfor ve güvenilirlik sunması büyük önem taşıyor. Kablosuz bağlantının hızlı ve gecikmesiz olması, hassas kontrol sağlayabilmesi ve hareketlerin ekranda doğru şekilde yansıtılması oyuncu mouse’larında aranan özellikler arasında yer alıyor. Logitech, yeni tanıttığı G309 LIGHTSPEED kablosuz oyuncu mouse’u ile bu beklentileri karşılayabildiği iddiasında.

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, Logitech G'nin yenilikçi yaklaşımını vurgulayarak şunları söyledi: "Kablosuz oyuncu ekipmanları konusundaki liderliğimizi sürdürmek için sürekli olarak teknolojilerimizi geliştiriyoruz. G309 LIGHTSPEED modelimiz, HERO 25K sensörü ve kablosuz özgürlüğüyle, oyuncuların beklentilerini üst seviyede karşılayacak şekilde tasarlandı. LIGHTSPEED kablosuz teknolojimizle birlikte, espor dünyasına ve oyun tutkunlarına yönelik çığır açan bir deneyim sunmaya devam ediyoruz.”

Logitech G309 LIGHTSPEED Özellikleri Neler?

Logitech G309 LIGHTSPEED, kablosuz performansını Logitech G'nin HERO 25K sensörüyle birleştiriyor. 400 IPS hızına ve 25.600 DPI hassasiyetine kadar destek sağlarken, hareket ivmesi veya yumuşatma gibi özellikleri olmadan doğrudan ve hızlı tepki veriyor.

Logitech G309 LIGHTSPEED, kompakt ve hafif bir model olurken; alkalin AA pil ile yalnızca 86 gram, POWERPLAY ile kullanıldığında ise AA pil olmadan sadece 68 gram ağırlığında. G309 LIGHTSPEED, tek bir AA pil ile 300 saate kadar oyun süresi sunabiliyor. Pilin çıkarıp POWERPLAY kablosuz şarj sistemiyle de kullanılabiliyor.

Logitech G309 LIGHTSPEED'te kullanılan LIGHTFORCE teknoloji, anahtarın içindeki özel temas parçalarını kullanarak mekanik anahtarların keskin hissini sağlıyor. Optik ve mekanik özelliklerin bir araya getirilmesiyle, yüksek oyun performansı elde ediliyor. Elbette bunun oyun performansına yansımasını Logitech G309 LIGHTSPEED'i incelediğimizde öğrenebileceğiz.