M&W'den rengarenk bilgisayar çantaları

M&W'nin yeni bilgisayar çantaları, farklı renk seçenekleriyle beğeninizi kazanacak!

Her laptop sahibine lazım

Bilgisayar çantasında farklı renk seçeneği bulamayanlar için M&W markasının ColorDay serisi çözüm oluşturuyor. 10 farklı renkte üretilen M&W ColorDay notebook çantaları, tasarımı, rahat taşınması ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Marka Teknoloji'nin geliştirdiği M&W markasının diğer modellerinde olduğu gibi ColorDay serisinde de kalite ve fiyat önplanda tutulmuş. Her renkte üç farklı boyut seçeneği sunan seride canlı renklerin yanı sıra siyah ve grinin tonları da yer alıyor.

M&W ColorDay serisi bilgisayar çantalarının diğer bir özelliği de fitilsiz dikişi sayesinde, gerektiğinde rahatlıkla laptop standı olarak kullanılabilmesi. Seyahatte ya da evde bilgisayarı çantadan çıkarıp, üzerine koyarak kullanmak mümkün. Ayrıca deri kaplı taşıma sapı ile çantayı taşımak da rahat.

M&W markalı tüm ürünler bilgisayarın başka bir şeyle temas etmeyeceği şekilde tasarlanıyor. Bu nedenle bilgisayar konulacak bölüm sadece onu alacak ve koruyacak şekilde üretilmiş. Farklı malzemeleri taşımak için ise ColorDay serisinde ön ve arkada cepler bulunuyor. Ayrıca çalışanlar düşünülerek çantada bir dosya bölümü de yer alıyor. Tüm cepler ve dosya bölümü tam gövde boyutunda tasarlanarak üretiliyor; böylece çanta fit bir görünüme sahip oluyor.

M&W ColorDay serisi bilgisayar çantaları şu renk seçenekleri ile beğeniye sunuluyor: Kırmızı, pembe, açık mavi, mavi, lacivert, kahverengi, yeşil, turuncu, siyah ve beyaz. Ayrıca sipariş üzerine firmalar için farklı renkte de üretilebilen M&W ColorDay serisi çantaların tüketici fiyatı ise 29,90 TL (KDV dahil).

Okuyucu Yorumları