Mercusys Gigabit Hızında İnterneti Olanlar İçin MR80X Modelini Duyurdu

Mercusys, evinde gigabit hızında internet bağlantısı olanlar için yeni yönlendiricisini duyurdu. MR80X, çift bant desteğine sahip ve toplamda 3000 Mbps kablosuz hızlara ulaşma imkanı tanıyor.

Mercusys MR80X Modelini Duyurdu

Ülkemizde evinde gigabit internet kullananların sayısı giderek artıyor. Gigabit bağlantıya sahip olan kullanıcılar, doğal olarak bu hızdan en iyi şekilde verim almayı, evdeki tüm cihazların yüksek hızda internete erişmesini istiyorlar. Bunun için eve gigabit hızda gelen internetin, evin içinde de gigabit hızda dağıtılması gerekiyor. Çözüm ise gigabit desteği olan, güçlü bir yönlendiriciye sahip olmak.

Bu yönlendiricinin hem kablosuz hem kablolu bağlantıda gigabit hızlar sunması gerekiyor. Böylece sadece WiFi ile ağa bağlanan cihazlar değil kablolu cihazlar da gigabit hızdan yararlanabiliyor. Örneğin akıllı TV, oyun konsolu, PC gibi kablo ile ağa bağlanan cihazlar gigabit bağlantının keyfini çıkarabiliyor.

Gigabit interneti, evin içinde dağıtacak yönlendiriciler arasındaysa fiyat/performans olarak dikkat çeken Mercusys'in MR80X modeli yer alıyor. Kablolu ve kablosuz bağlantıda gigabit hızlar sunabilen MR80X yönlendirici, çift bant desteğine sahip ve toplamda 3 Gbps (3000 Mbps) kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Aynı zamanda üzerinde biri WAN olmak üzere toplam 4 adet Gigabit Ethernet girişi yer alıyor. Böylece ağa kablo ile bağlanan cihazlar da Gigabit hızlarda ağa erişebiliyor.

WiFi 6 teknolojisine sahip olan MR80X, aynı anda çok sayıda cihaza destek verebiliyor. ‘Akıllı Bağlantı’ özelliği sayesinde ağa bağlı cihazları en uygun banda yönlendiren MR80X, ev içinde dolaşırken de cihazların en iyi şekilde bağlı olmasını sağlıyor. Harici antenleri ve Hüzmeleme teknolojisine sahip ürün, aynı zamanda ağ güvenliği için WPA3 güvenlik protokolüne sahip.

Mercusys MR80X’in tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 68,64 Dolar.