Microsoft'un Designer ismini verdiği gizemli bir Windows 11 uygulamasından ekran görüntüleri sızdı

Microsoft'tan Windows 11 için gizemli bir uygulama geliyor olabilir. Designer isimli uygulamanın ekran görüntüleri internete sızdırıldı...

Gizemli bir Windows 11 uygulamasından ekran görüntüleri sızdı

Görünene göre Microsoft, Windows 11 için "Designer" (Tasarımcı) adını verdiği yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor ve uygulamanın önizleme sürümünün birden fazla ekran görüntüsü internete sızdırıldı. Bu uygulama ilk olarak, kısa bir süre önce Windows 11 22H2 için iddia edilen RTM tarihini de paylaşan Windows sızıntı kaynağı ve Twitter kullanıcısı WalkingCat tarafından fark edildi.

Designer ismi daha önce de Microsoft tarafından bir ürünü belirtmek için kullanılmıştı. Redmondlu şirket, tam olarak hatırlayamayan veya aşina olmayanlar için 2015 yılında PowerPoint'te bir "Tasarımcı" özelliğini tanıtmıştı ve bir yıl sonra önemli özellik yükseltmeleri eklemişti.

Şu anda çok fazla detay bulunmadığı, Designer'ın PowerPoint özelliğinin yükseltilmiş bir sürümü olup olmadığını kesin olarak söylemek zor. Yeni uygulamayla aynı yönleri paylaşan birkaç başka seçenek daha olduğu için, yakında çıkacak olan uygulamanın tamamen başka bir şeyle ilgili de olabilir.