Minefight dördüncü perdeyi aralıyor!

Türkler tarafından geliştirilen Minefight, yeni sürümüyle yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor!

Baştan aşağı yenileniyor!

Türk oyun stüdyosu Consala Games tarafından geliştirilen web tabanlı strateji oyunu Minefight, V4 sürümüyle oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Consala Games tarafından geliştirilen ilk oyun olan ve 1 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısıyla web üzerinden ve Facebook aracılığıyla oynanabilen Minefight'a artık Android ve iOS tabanlı akıllı cihazlardan da erişmek mümkün olacak. Çok yakında oyunseverlerle buluşacak yeni sürümüyle metin tabanlı bir oyun olmaktan çıkan Minefight'ın görselleri 3D modellenmiş birimlerle baştan aşağı yenilendi. Ayrıca düzlemsel koordinat sistemi yerine oyuna entegre edilen altıgen koordinat sistemi ile daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunmak hedefleniyor. Metin tabanlı strateji oyunlarının genel kabul gören kısa ve sıkıcı savaş ekranları yerine daha uzun süren ve başka oyuncuların ya da ittifakların da katılabileceği, üstelik savaş esnasında geri çekilmenin de mümkün olduğu yeni savaş ekranı, çok daha eğlenceli bir deneyim sunacak.

Gerçek zamanlı oyun dinamiklerinin bulunduğu Minefight'ın yeni versiyonuyla artık birim üretiminizi sıraya koyarak oyun başından ayrıldığınızda bile şehirlerinizdeki üretime devam edebileceksiniz. Üstelik artık piyade birimleri araçlara bindirerek hem siz, hem de piyade birimleriniz zamandan kazanacak. 2008 yılında oyuncularla buluşan ve tamamen Türk yapımı ilk web tabanlı strateji oyunu olan Minefight, neredeyse iki katına çıkarılan oyun hızı, yenilenen görselleri ve akıllı cihazlardan erişim imkanıyla artık bir efsaneye dönüşmüş olan oynanışını yepyeni bir seviyeye taşıyarak oyunun müdavimlerinin yanı sıra yeni oyuncuları da sunucularına çekeceği V4 güncellemesine çok yakında kavuşacak.

Okuyucu Yorumları