MixRadio, Android ve iOS'a geldi!

Windows Phone'un çok sevilen uygulamalarından biri daha Android ve iOS'a geldi! İndirin...

Android ve iOS'a güzel haber!

Bugüne kadar yalnızca Windows Phone için sunulan MixRadio uygulaması, Android ve iOS'a açıldığını duyurdu. Nokia MixRadio adıyla 2012'de popüler hale gelen uygulama, Microsoft'un Nokia'yı satın almasıyla Microsoft'un kontrolüne geçmişti. Microsoft ise MixRadio'yu geçtiğimiz senenin sonunda iletişim platformu LINE'a satmıştı.

Yeni sahibiyle birlikte genişlemeye devam eden MixRadio, HTC'yle kurduğu ortaklık sayesinde Tayvanlı firmanın telefonlarında BlinkFeed üzerinden müzik güncellemeleri sunacak. Android ve iOS'ta yeni bir kullanıcı arayüzüne geçiş yapan uygulama, firmaya göre tam anlamıyla mobil cihazlara uygun hale gelmiş durumda. Geliştirici, bu yeni arayüzün Windows Phone'a da geleceğini, uygulamanın Microsoft'un Lumia telefonlarında ön-yüklü olarak sunulmaya devam edileceğini söylüyor.

MixRadio nedir?

MixRadio, müzik zevklerinize göre kişisel akışınızı oluşturan ve özel hazırlanmış çalma listelerinden oluşan iki bileşenden meydana geliyor. Uygulama, farklı şeyler denemek isteyenler için 12.500'ün üzerinde çalma listesi, belirli pazarlara yönelik çalma listeleri sunuyor. Hizmetin kataloğu, 35 milyondan fazla şarkıdan oluşuyor.

Google Play bağlantısı: Mix Radio

iTunes App Store bağlantısı: Mix Radio

Okuyucu Yorumları