Motorola'nın müzik cep telefonu MOTO U9 geldi

MOTO U9 ile Motorola piyasaya müzik odaklı bir cep telefonu sürüyor; "Özel Sürümü" ise cabası...

Motorola U9 geldi

MOTO U9 ile Motorola piyasaya müzik odaklı bir cep telefonu sürüyor. Kullanıcı müzik modunda telefonu katlanmış biçimde kullanabiliyor. Üst tarafta ise müzik çaların kontrol etmeye yönelik sensor tuşları ve ufak bir ekran beliriyor.

MOTO U9 dâhili 25 MB hafıza sunuyor, fakat bu hafıza microSD kartlar ile 4 GB'a kadar çıkarılabiliyor. Cihazın müzik çaları WMA 10 (DRM kopya korumalı), MP3, AAC, AAC+ ve AAC+ enhanced gibi formatları oynatabiliyor ve PC'deki Windows Media Player ile kendini eşitleyebiliyor.

Dört bantlı cep telefonu ayrıca GPRS ve EDGE'yi destekliyor, 2 Mega piksellik resimler çekebiliyor ve video çekip, oynatabiliyor (MPEG4, 3GP, H.263).

Motorola'ya göre batarya 7 saatlik görüşme ve 350 saatlik bekleme süresi sunuyor. U9'un ağırlığı 87.5 gram ve 9 x 4.8 x 1.6 cm ebatlarında. Şubattan itibaren karbon, pembe ve mor renklerde yaklaşık 370 Dolara (yurtdışı fiyatı) temin edilebilecek.

<strong>MOTO U9:</strong> Cep telefonu ve müzik çalar bir arada.740 Dolara Limited Edition
Nisan ayında buna ek olarak Moto U9'un özel bir sürümü çıkacak. Bu sürümün dış ekranında Berlin'li tasarımcı Klaus Unrath ve Ivan Strano'nun bir animasyonu gözükecek: Parlak kırmızı renk sisi içinden bir cennet kuşu çıkıyor. Cihazın arka tarafında tasarımcıların oyma logoları, Limited Edition seri numarası bulunacak. Berlin'li tasarımcıların özel olarak hazırladığı duvar kâğıtları ve ekran koruyucuları U9'un iç dünyasını optik açıdan renklendirecekler. MOTO U9 Limited Edition yaklaşık 740 Dolara Unrath & Strano online mağazasından temin edilebilecek.

Okuyucu Yorumları