Netflix'ten dikkat çekecek adım: Netflix, en ucuz paketi, temel planı rafa mı kaldırıyor?

Netflix'ten dikkat çeken adım... Netflix, Kanada'daki en ucuz reklamsız paketi olan temel paketi sessiz sedasız bir şekilde sonlandırdı. Şimdi uygulamanın diğer ülkelerde de geçerli olup olmayacağı merak ediliyor.

Netflix, en ucuz paketi, temel planı rafa mı kaldırıyor?

Netflix, Kanada'da yeni aboneler için aylık 9,99 oln (Kanada doları) temel planını sessizce iptal etti. Techcrunch'ın haberine göre Kanada'da liste yeni tanıtılan reklam destekli planla aylık 5,99'dan başlıyor. Ancak kullanıcılar reklamsız bir şekilde Netflix'i izlemek istiyorsa Standart plan için ayda 16,99 ödemeleri gerekecek.

Temel plan Kanada'da da reklamsız yayın sunuyordu. Şu anda Temel plan için ödeme yapan kişiler, hesabı iptal edene kadar plana devam edebilecek.

Ülkede şu an "Temel paket artık yeni veya yeniden katılan üyeler için mevcut değildir. Eğer Temel paketteyseniz, paketiniz değiştirene veya hesabınızı iptal edene kadar bu pakette kalabilirsiniz" bilgisi veriliyor.

KANADA İLK ÜLKELERDEN BİRİYDİ

Kanada, geçen yıl reklam destekli paketin denendiği ilk ülkeler arasındaydı ve ardından ABD, Avustralya, Japonya ve Kore gibi diğer ülkelerde de bu paketin lansmanları yapılmıştı.