Nexus 7'si yandı, başına bunlar geldi

Tablet bilgisayarınız şarjdayken yanarsa ne düşünürsünüz bilemeyiz ama bu adamın mutlu olduğu kesin!

Yanan tableti işine yaradı

Akıllı cihazların kimi zaman kötü kullanım biçiminden kimi zaman da kendiliğinden yandığı, eridiği ve hatta patladığı gibi haberlere denk gelebiliyoruz. Ancak yaşanan bu talihsizlikler bazen kullancısına yarar da sağlamıyor değil.

Geçtiğimiz günlerde Nexus 7 sahibi Çinli bir kullanıcı, tabletinin yanmış fotoğrafını ünlü Çinli Baidu arama motorunun forum bölümüne yükledi. Kullanıcının iddia ettiğine göre, Nexus 7 orijinal şarj aletiyle prize takılıyken dumanlar yükselmeye ve yanmaya başladı. Doğal olarak tablet sonunda kullanılamaz hale geldi.

Hikaye ne derece doğru bilinmez ama sonrasında yaşandığı iddia edilenler daha da ilginç. Fakat Çinli kullanıcının iddiasına göre, yaşadığı bu "talihsizlik" bir nevi işine yaramış. Müşterisinin yanan Nexus 7'sini değiştirmekle kalmayan Google, ona bir adet de Google Glass hediye etmiş.

Eğer hikaye doğruysa, Google'ın yaşananları pek de duyurma meraklısı olmadığı açık. Belki de arama devi, bu hikayenin yayılıp diğer müşterilerinin de Nexus 7'lerini yakmalarından korkuyordur...

Okuyucu Yorumları