Nokia Lumia Icon'dan yeni haber var!

Nokia'nın en güçlü ceplerinden biri olması beklenen Lumia Icon, bu kez internete böyle sızdı!

Nokia'nın "Icon"u geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Nokia'nın yeni telefonu Lumia 929 hakkında söylentiler ortaya çıkmış ve yeni telefonun adının "Icon" olacağına ilişkin bilgiler sunulmuştu. WPCentral ve teknoloji söylentileri uzmanı @evleaks'in haberine göre ortaya atılan bu iddianın ardından Icon hakkında yeni bir haber daha geldi.

Teknoloji dünyası hakkında "gerçekçi" söylentileriyle ünlü olan @evleaks, yine Twitter üzerinden Nokia Lumia 929 hakkında yeni bir tweet attı. Fulü bir fotoğraf eşliğinde attığı tweet'te kısaca şu yazılı: "Nokia Lumia Icon Aksesuar Kartı".

Fotoğraftan bir şey anlamak güç, ancak @evleaks'ın attığı tweet'ten, Nokia Lumia 929 veya namı diğer Icon'un bir aksesuar kartıyla geleceğini çıkartabiliriz.

WPCentral'ın önceki haberine göre Icon, 16 Ocak'ta raflardaki yerini alacak. CES 2014'te karşımıza çıkması beklenen telefonun, söylentilere göre teknik özellikler arasında ise; 5 inç boyutunda ekran, 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB ROM, 20 MP PureView kamera ve 1080p desteği bulunuyor.

Okuyucu Yorumları