Nokia, Sony Ericcsson vs. için 59 tema

Nokia veya Sony Ericsson cep telefonunuzu seksi yıldızların tema ve duvar kâğıtları ile süsleyin

Güzeller cepte!

Nokia veya Sony Ericsson cep telefonunuzu seksi yıldızların tema ve duvar kâğıtları ile süsleyin. Hem de tamamen ücretsiz. Jessica Alba'dan Paris Hilton'a kadar - sadece seçim konusunda biraz zorlanacağınızı düşünüyoruz:)

Nokia, Sony Ericcsson vs. için 59 temaCep telefonunuza erotik bir dış görünüm kazandırın. İnternette cep telefonunuz için sayısız çekici duvar kağıdı ve tema bulabilirsiniz. Özellikle sevilenler: ünlü kişilerin arka plan resimleri. Sadece Jessica Alba'yı çarşaflara sarılı görmeyeceksiniz. Cebinizin ekranını Katie Price veya baştan çıkarıcı Beyonce ile süsleyin.

Bu sıcak arkaplanlar Nokia ve Sony Ericsson gibi birçok akıl telefon modeli ile uyumlu. Tüm bunların en iyi yanıysa tüm bu eğlencenin ücretsiz ve indirilmeye hazır olması.

Araştırma yaptık ve sizin için 59 ünlü güzelliği bir araya getirdik. Star yelpazesine şöyle bir göz atmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

İşte taş bebekler şu şekilde cebinize geliyor

İşte taş bebekler şu şekilde cebinize geliyor

Ücretsiz arka plan resmi veya tema indirme işlemi temel olarak PC üzerinden gerçekleşiyor. Fakat resim nasıl cep telefonunuza veya iPhone'unuza ulaşıyor? Basitçe bunun nasıl olduğunu anlatacağız

İşte taş bebekler şu şekilde cebinize geliyorZedge.no veya symbianthemes.com gibi sunucu sitelerde ünlülerle ilgili sayısız resim bulabilirsiniz. Sadece arka planı değil menüleri de şenlendiren Nokia ve Sony Ericsson temaları da mevcut. İstediğiniz motifi sunucu sitesinden PC'nize indirin. Sonrada bir veri kablosu ya da Bluetooth adaptörü ile bunları telefonunuza aktarın. Sonrada temayı kurmak istediğiniz dair onayı verin.


İşte taş bebekler şu şekilde cebinize geliyorTemaları doğrudan cebinize ışınlamak
Eğer bir veri kablosu veya Bluetooth adaptörünüz varsa temayı mobile9.com gibi bazı sitelerden doğrudan cebinize indirebilirsiniz. Bu iş için verilen WAP sitesine girip uygun indirme kodunu girmeniz gerekiyor. Fakat bunun bir veri trafiği oluşturduğunu unutmayın. Kapsamlı bir temanın boyutu 800 KB civarında olabilir. Operatörünüzün bu işlemi nasıl ücretlendirdiği hakkında önceden bilgi alın.

İşte taş bebekler şu şekilde cebinize geliyorDuvar kâğıtlarını iPhone'a yüklemek
PC'nizde Belgelerim/Resimlerim dizinininde yeni bir klasör oluşturun. iphone-wallpapers.com veya sciphone.net sitesinden resimleri sağ fare tuşu ile bu klasöre kopyalayın. iPhone'u PC'nize bağlayın ve iTunes'u açın. "Photos" sekmesine tıklayın. "Synchronize photos from..." kısmını etkinleştirin ve duvar kâğıtlarının bulunduğu klasörü seçin. Sonra "Use" komutunu onaylayın. iPhone'da "Photos" - "Photo archiv" kısmına gelin ve arka plan resminizi açın. Resmin sol en altında bulunan sembole tıklayın ve arka plan resmi olarak seçin. Bitti!

Okuyucu Yorumları