Office 365 Türkçe olarak piyasada

Microsoft'un yeni nesil bulut çözümü Office 365, Türkçe olarak hizmete sunuldu

Office 365 Türkçe piyasada

Microsoft'un geçen yıl Kasım ayında deneme sürümünü yayınladığı yeni nesil bulut çözümü Office 365, 27 Haziran'dan itibaren Türkiye'de Türkçe olarak tüketicilere sunuluyor. Profesyonellerden kurumsal firmalara kadar her ölçekte kuruma yönelik yeni nesil bulut verimlilik hizmeti sağlayan Microsoft Office 365, profesyonellere ve kurumlara, zamandan ve paradan tasarruf ederek değerli kaynaklarını daha etkin kullanabilme imkânı tanıyor. Bugünden itibaren aylık 7.20 TL'den başlayan paket fiyatlarla kurumlar ve profesyoneller Office 365 hizmetlerini kullanmaya başlarken, öğrenciler ve eğitimciler ise Office 365'in sunduğu bulut tabanlı iletişim ve birlikte çalışma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online ve Microsoft Lync Online ürünlerini bir arada sunan Office 365, çalışanlar için PC, tablet ve mobil telefonlarından kolaylıkla birlikte çalışmalarını mümkün kılan yeni yöntemler, kurumlar için ise bulut üzerinde ihtiyaç duydukları güvenlik ve bilişim teknolojileri denetimlerini sağlıyor. Office 365 ile buluta geçmek için kurum veya çalışanların çalışma yöntemlerini değiştirmelerine gerek kalmıyor, çünkü hizmet Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access gibi herkes tarafından bilinen ve güvenilen verimlilik araçlarını temel alıyor.

Kurumlar bugünden itibaren Türkçe olarak kullanıma sunulan Office 365'i www.office365.com adresinden 30 gün ücretsiz olarak deneyebiliyor ve yine bu web sitesinden satın alabiliyor.

Okuyucu Yorumları