ooVoo'dan BlackBerry 10'a görüntülü sohbet

BlackBerry 10 kullanıcıları, bu yeni iletişim servisi sayesinde bakın neler yapabilecekler!

BlackBerry'ye ücretsiz hizmet

ooVoo, ooVoo'nun BlackBerry 10 platformuna yönelik yeni nesil HD görüntülü konuşma hizmetini sunacağını açıkladı. RIM, hızlı BlackBerry 10 tarayıcısı ile uyumlu olarak çalışan ooVoo servisleri aracılığıyla BlackBerry 10 platformu üzerinden sesli ve görüntülü konuşma sağlıyor. Bu sayede BlackBerry 10 kullanıcıları, aileleri ve arkadaşları ile anında mesajlaşma ve görüntülü konuşma yapma imkanı sunan çoklu bir platforma sahip oluyor. ooVoo üzerinden, aynı zamanda 12 kişi ile görüşme yapmak mümkün.

ooVoo'nun ayda 1 milyar dakikadan fazla konuşma hacminin olduğunu belirten ooVoo Başkanı Jay Smit, "ooVoo'nun HD video chat özelliği ile BlackBerry 10 kullanıcıları, milyonlarca aktif ooVoo üyesi ile mobil ya da masaüstü platformlardan görüntülü konuşma yapabilecekler." diyerek devam etti.

ooVoo hizmeti, BlackBerry 10'un standart arama özelliklerine entegre edilerek kullanıcının sesli aramadan görüntülü aramaya zahmetsizce geçmesini sağlıyor. ooVoo'nun bulut tabanlı platformu ise benzersiz bir video kalitesi sunuyor. Bu sayede BlackBerry 10 kullanıcıları, çeşitli platformlar arasında konuşma yapabiliyor ve ooVoo'nun sunduğu sosyal ağ özelliklerinden yararlanabiliyor.

ooVoo'nun yenilikçi Watch Together (Birlikte İzle) özelliği, kullanıcılara aynı anda birçok kontak ile video izleme ve paylaşma imkanı sunuyor. Alışveriş yaparken görüntülü konuşma yaparak arkadaşınıza fikir sormak gibi aktiviteler ile ooVoo'nun bu özelliğini günlük hayatınızda kolayca kullanabilirsiniz.

Ücretlendirme ve geçerlilik

ooVoo, 2013 yılı içerisinde BlackBerry World üzerinden, BlackBerry 10 kullanıcılarına sunulacak ücretsiz bir servistir.

Kablosuz ağ bağlantısı üzerinden veri alışverişi, kullanıcıların mobil data paketlerine göre değişiklik gösterebilir. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için servis sağlayıcınıza danışabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları