Parası olana böyle bir Android "yakışır!"

Standart bir donanım sunan bu lüks Android cep için, standardın birkaç katı parayı verir misiniz?

Böyle cebe, böyle fiyat!

Lüks cep telefonları üreticisi Gresso, geçmişte hazırladığı elmas kaplamalı iPhone'undan sonra şimdi de Android'e el attı. iPhone'u elmaslarla donatan ve 30.000 dolar fiyat etiketiyle satışa sunan Gresso, hazırladığı bu gibi özel ürünleriyle biliniyor. Bu defa da Android'i baştan tasarlayan Gresso, yine sınırlı sayıda ürettiği bir cihazla raflarda.

Android işletim sistemiyle çalışan Radical akıllı telefon serisini üreten Gresso, bu seri altında birden fazla modele yer veriyor. Bunlardan Radical R1 isimli giriş seviyesi modelin fiyatı 1.800 dolar. Evet, fiyat her modelde yükseliyor elbette, ancak ceplerin özellikleri de öyle. 1.800 dolarlık Radical R1, 5'inci sınıf katı titanyumdan yapılmış. Ancak hepsi bu değil. Bu telefonun 2.300 dolarlık versiyonu da bulunuyor ve o modelde telefonun logosu beyaz veya sarı seçenekler halinde 18 ayar altından hazırlanmış.

Radical R1'in teknik detayları ise tasarımının aksine çok parlak değil, neredeyse sıradan. Android 4.1.2 işletim sistemiyle çalışan telefon, 4.5 inç qHD ekranın sahibi. Çift SIM kart desteğinin de bulunduğu telefonda 8 MP arka kamera, 16 GB dahili hafıza ve dört çekirdekli 1.2 GHz işlemci ve 1GB RAM bulunuyor. Yalnızca 999 adetle sınırlandırılmış olan Radical R1,harcayacak fazla parası olanları bekliyor...

Okuyucu Yorumları