PayPal'ın web sitesini kullanıcıları yeniledi

Çevrimiçi alışverişlerde sıkça kullanılan ünlü web sitesi, kullanıcılarının görüşleriyle yenilendi!

Kullanıcıları yeniledi!

Online ödeme sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan, e-ticaret ve m-ticaret pazarlarına yön veren PayPal, web sitesini kullanıcılarından gelen talepler doğrultusunda yeniledi.

Mobil ve web üzerinden alışverişe yönelik yaratıcı ve etkin ürünleri ile hem girişimcilere hem de tüketicilere esnek ve güvenli ödeme çözümleri sunan PayPal, kullanıcıların daha hızlı ve daha kolay alışveriş yapmaları için web sitesini, yine kullanıcılarının görüşlerinden yola çıkarak yeniden tasarladı.

"Bir bilene danıştık"

"Bir bilene danıştık; size..." sloganı ile kullanıcılarını karşılayan siteyle ilgili olarak PayPal Türkiye Ülke Direktörü Kıvanç Onan, "PayPal olarak başarımızın ardındaki en önemli unsur e-ticaretin başladığı ilk günlerden bu yana müşterilerimiz için daha güvenli ve kolay bir ödeme ürününü sağlayabilmiş olmamızdır. Müşterilerimiz PayPal ile gerçekleştirdikleri ödemelerde finansal bilgilerinin kimse ile paylaşılmadığını ve alışverişlerinin güven altında olduklarının bilincindeler. Ancak sunduğumuz değerlerin önemli bir boyutu, özellikle sık internet alışverişi yapan tüketiciler için ödeme işleminin çok kolay ve hızlı olmasıdır. Aynı kolaylığı ve hızı internet sitemize de yansıtmak istedik ve bunun için web sitemizi yenilemeye karar verdik. Bunu yaparken kullanıcılarımızın beklentilerine tam olarak karşılık verebilmek adına onların fikirlerine başvurduk. Gelen fikirleri ve yorumları değerlendirdik" dedi.

Okuyucu Yorumları