Philips Monitörleri Bütün Ana Dikey Piyasalara Yönelik Çözümleri ile ISE 2022 Fuarı’na Katılacak

ISE 2022’de sergilenecek Philips monitörleri her gereksinim için yüksek performans, ileri görüşlü ve sürdürülebilir özellikler sunuyor.

Philips monitörleri ISE 2022 Fuarı’nda

10-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Philips monitörleri, Philips Profesyonel Ekran Çözümleri ile birlikte, Barselona’da düzenlenecek bu yılki, dünyanın AV ve sistem entegrasyonu profesyonellerine yönelik en büyük fuarı ISE 2022’ye katılacağı için heyecan duyuyor. Ziyaretçiler, Fira de Barcelona’da, Gran Via’da, 3 numaralı salondaki 3Q600 standında, sergilenen en son Philips monitörlerini keşfetme imkanı bulabilir, kurumsal, eğitim, perakende ve çok daha fazlası gibi tüm temel piyasa dikey bileşenlerini destekleyen öne çıkan ürünler ile, şirketin en yeni çözüm portföyünü inceleyip deneyimleyebilirler.

Uzaktan eğitim için dokunmatik monitörler

ISE’de sergilenen Philips monitörlerinin bazılarında dokunmatik ekran teknolojisi bulunuyor. Projected-Capacitive (P-Cap) dokunmatik ekran teknolojisi ile donatılan bu monitörler, eş zamanlı olarak 10 dokunma noktasını destekleyerek pek çok uygulamayı mümkün kılıyor, daha iyi ve daha sürükleyici bir eğitimi beraberinde getirirken, bir yandan da sınıf arkadaşları arasında işbirliğini pekiştiriyor. Ziyaretçiler stantta, İleri In-Cell Teknolojisi ve Projected Capacitive dokunmatik bir ekrandan gücünü alan, 23.8 inçlik panel Philips 242B1TC’yi deneyebilirler. Daha doğal, akıcı ve hızlı dokunmatik yanıt verebilirlik, bunun yanı sıra bir de Windows 10 ve çeşitli Android ve Linux sürümleri ile uyumlu tak & çalıştır, ister okulda ister uzaktan öğrenmede olsun, eğitim uygulamalarının gereksinimlerini ve isteklerini yerine getiriyor.

USB-C kenetlemenin verdiği esneklik

USB-C kenetleme günümüzün çoklu görev yürüten, çok fazla farklı değere sahip profesyonelleri için verimliliği artırmaya yönelik tasarlanan, güçlü ve pratik bir çözüm. Kolay, tek kablolu kenetleme için ince, çevrilebilir bir USB-C konektörlü bu bağlantı çözümü, kullanıcıların verileri hızla ve güvenli bir şekilde iletmelerini, diz üstü bilgisayarlarını şarj etmelerini ve dosya paylaşmak, video izlemek ve çok daha fazlasını yapmak için çevre birimlerini monitöre doğrudan takmalarını, bir yandan da ekran sinyalini iletmelerini sağlıyor. ISE’de, ziyaretçiler dört Philips monitörünü keşfedebilecekler: Windows Hello™ webcam'in güvenliğini yüksek çevre standartları ile birleştiren 27 inçlik, (68.6 cm) düz 276B1JH, yan yana yapılan karşılaştırmalar için daha fazla alana sahip, daha yüksek verimlilik sağlayan, 34 inçlik (86.36 cm), kavisli 346E2CUAE, tam donanımlı USB-C kenetleme istasyonu ile her görevi keskin, panoramik görüntüde ustalıkla kotaran, 34 inçlik (86.36 cm), kavisli 346P1CRH ve 2020 yılında iF Tasarım Ödülü ve Red Dot tasarım ödülü alan, 27 inçlik (68.47 cm) 279C9.

Çevre dostu ve sürdürülebilir ürünler için bir çağrı

Philips monitörlerinin, TCO Certified generation 9 sertifikalı, rekor sayıda, tam 64 adet monitörü piyasada bulunuyor. TCO Certified, generation 9 sertifikasının da altına imzasını attığı gibi, bu Philips monitörleri çevre ve güvenlik düşünülerek, böyle bir sorumluluk ile üretildiler ve sürdürülebilirliğin ve etik standartların öncelik olduğu bir tedarik zincirinde üretilen bir dizi güç tasarruflu, yenilikçi ve çevre dostu teknolojiye sahipler. Örneğin, PowerSensor ve LightSensor çoğu Philips monitörünün sahip olduğu temel çevre dostu özellikten ikisi. Bunlar enerji tüketimini azaltıp ekranın ömrünü uzatırken bir yandan da rahat bir görüntüleme deneyimi sunuyor. ISE’de, hem optimal konfor hem de verimlilik için, bir yandan da çevreye az etki edecek şekilde tasarlanmış, piyasadaki en çevreci Philips monitörünü keşfedin: Philips 272B1G, 27 inçlik (68.6 cm) Full HD bir monitör, görüntü kalitesinden ödün vermeden çok düşük enerji tüketimi sağlamak için özel bir arka aydınlatmaya sahip.

Philips Monitörleri & IT Aksesuvarları AB Küresel Pazarlama Başkanı ve Kıdemli Marka Müdürü Xeni Bairaktari, konuyla ilgili şunları söyledi: “ISE’ye katılmaktan ve ziyaretçilere piyasaya getirdiğimiz inovasyonları deneme fırsatı vermekten mutluluk duyuyoruz. MMD, Philips monitörleri için müşterilerimize en iyi kullanıcı deneyimini sunarken bir yandan da gezegenimize karşı nazik davrandığımızdan emin olmak için önemli hedefler doğrultusunda çalışıyor. ISE bizim için kurumsal, perakende ve eğitim için en iyi çözümlerimizi sunacağımız bir zaman olacak.”