Pili 15 yıl dayanan cep yenilendi!

CES 2012'nin gözdelerinden olan bu "acil durum cebi", bakın hangi yeni özelliklerle geri döndü!

15 yıl pil ömrü gerçek oldu!

Tek bir AA Energizer pil ile 15 yıl pil ömrü sunduğunu iddia eden SpareOne, geçen seneki CES'in en dikkat çeken ürünlerinden bir tanesiydi. Şimdi ise hayat kurtarıcı cebin arkasındaki şirket Xpal, konum özellikleri ve fazlasını eklediği SpareOnePlus ile geri döndü.

Yeni SpareOnePlus'un konum özellikleri sayesinde onu uzaktan, bir akıllı cep yoluyla izlemek mümkün oluyor. Diğer bir yenilik ise telefonun artık çevirdiğiniz numarayı ve sizi arayan numaraları sesli olarak okuması. Böylece cihazın en önemli sorunlarından bir tanesi çözülmüş oluyor. SpareOnePlus'un hala bir ekranının bulunmadığını söyleyelim; Xpal'ın ekranı eklememesinin bir nedeni olsa gerek (pil ömrü gibi). Kapalı olduğunda ve plastik kart yerleştirilmiş konumdayken pili 15 yıl dayanan cihaz, tek piliyle kesintisiz 10 saatlik konuşmaya izin veriyor. SIM kartlı veya kartsız olarak çalışan SpareOnePlus, kesintisiz olarak 24 saat aydınlatma sağlayabiliyor. Cihazın görüşme kalitesinin ise ortalama seviyede olduğu söyleniyor.

Su geçirmez bir çanta ile gelen cihaz, bu sayede suyun altında 30 dakika kalabiliyor. Acil durumlarda imdadınıza yetişecek cihazın yeni özellikleri, onun fiyatını 50 dolardan 99 dolara fırlatıyor. SpareOnePlus, "bu senenin başlarında" piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları