RIM'den geliştiricelere önemli fırsat

Cep devi RIM, uygulama geliştiricilerine dikkat çekici bir fırsat sunuyor!

RIM'den büyük fırsat

BlackBerry akıllı telefon üreticisi RIM, uygulama geliştiricilerin BlackBerry 10 platformu için yaratacakları uygulamalardan elde edecekleri en az 1.000 Dolar değerindeki geliri 10.000 Dolara tamamlıyor.

En çok kazandıran platformlardan biri olarak öne çıkan BlackBerry platformu, uygulama geliştiricilerin BlackBerry 10 platformu için geliştirdikleri, belirlenen kriterlere (10k Developer Commitment Terms and Conditions) uygun olan ve 12 ay içerisinde 1.000 Dolardan fazla 10.000 Dolardan az gelir elden eden her uygulamanın gelirini 10.000 Dolara tamamlıyor.

Programa katılmak isteyen geliştiricilerin, 21 Ocak 2013 tarihine kadar BlackBerry App World Vendor Portalı'nda hesap açmaları, katılım şartlarını okuyup kabul ettikten sonra, uygulamalarını Built for BlackBerry programı dahilinde onaylatmaları ve BlackBerry App World üzerinden Built for BlackBerry logosu ile yayınlamaları yeterli. 12 aylık dönem süresince 1.000 Dolar ve üstü kazanç sağlayan uygulamalar için RIM, uygulama geliştiricinin gelirini 10.000 Dolara tamamlıyor. Örneğin, uygulama 1.000 Dolar kazanç sağladı ise RIM 9.000 Dolar tutarında ek fon sağlıyor.

BlackBerry 10 için hazırlıklarına son hız devam eden uygulama geliştiriciler, bu yeni ve güçlü mobil bilgi işlem platformunun yeni tasarım öğelerinden yararlanarak, gerçek anlamda cazip deneyimler sunan uygulamaları kolayca oluşturabiliyor ve BlackBerry'nin sunduğu bu fondan faydalanabiliyor.

10k Developer Commitment ile ilgili gelişmeler aşağıdaki adresten takip edilebilir;

https://developer.blackberry.com/builtforblackberry/commitment/

Okuyucu Yorumları