Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro, gelişmiş sağlık takibi ile kişisel yaşam koçunuz oluyor.

Sağlıklı yaşamın anahtarı

Mobil teknolojiler çok sayıda alanda bize çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu alanlardan biri de kuşkusuz sağlık. Son birkaç yıldır özellikle akıllı saat ve akıllı bilekliklerle hayatımızda olan sağlık uygulamaları, akıllı telefonlarda da karşımıza çıkıyor. Bunlar arasında gelişmiş takip özelliğiyle dikkat çeken bir model var ki, o da kuşkusuz Mate 20 Pro.

Mate 20 Pro'da yer alan Sağlık uygulaması, sağlığına dikkat eden bireyler için önemli özellikler sunduğu gibi, bu konuda mobil cihazları etkin kullanamayan kullanıcılar için de bir yaşam koçu rolü üstleniyor. Sağlık uygulaması üzerinden kolayca kendinize özel bilgileri hızlıca giriyor ve kendi sayfanızı oluşturuyorsunuz. Bundan sonra ise tek yapmanız gereken harekete geçmek.

Mobil Yaşam Koçunuz

Mate 20 Pro'nun Sağlık uygulaması, isterseniz sizi GPS üzerinden otomatik olarak izleyebiliyor, aktivitelerinizi takip ederek hakkınızda raporlar oluşturabiliyor ve hatta size günlük hedeflerinizde yol gösterebiliyor. Kalori hesaplaması yapabilen Sağlık uygulaması, kat ettiğiniz mesafeyi ölçümleyebiliyor, tırmandığınız basamak miktarını size söyleyebiliyor; kilonuzu, vücudunuzdaki yağ oranını, uyku kalitenizi, nabız ve kalp atış hızınızı değerlendirebiliyor. Tüm bu verileri işleyerek size özel bir tablo da çıkartabilen Mate 20 Pro, dilerseniz akıllı saat, akıllı bant, vücut yağı baskülleri ve nabız ölçerlerle de senkronize çalışabiliyor.

Hemen Antrenmana Başlayın

Eğer spor konusunda hiç iddianız yoksa bile sizi daha sağlıklı yaşamanız için iten Sağlık uygulaması, çeşitli önerilerde ve bilgilendirmelerle aktif bir yaşam motivasyonu sağlayabiliyor. Kendinize özel hedefler belirleyebildiğiniz Mate 20 Pro'da, özel antrenman programları da oluşturabiliyorsunuz. 5 ve 10 km'lik antrenman planları hazırlayabiliyor, yarı maraton ve tam maraton etkinlikleri düzenleyebiliyorsunuz. Tüm bu programlar içinde de çeşitli yönlendirmeler mevcut.

Antrenmana Başlayın seçeneğini seçtikten sonra Dış Mekan Koşusu, İç Mekan Koşusu, Yürüyüş ve Bisiklete Binme gibi aktivitelerden birini seçiyor, sonrasında ise fitness hedefinizi, mesafe, süre veya kalori olarak belirtiyorsunuz. Bundan sonra ise daha sağlıklı bir yaşama olan yolculuğunuz Mate 20 Pro ile başlıyor.