Samsung'dan, iPhone iddiasına cevap geldi!

Samsung, iPhone'lara koyduğu iddia edilen garip ambargo hakkında kesin konuştu!

iPhone iddiasına cevap geldi!

Soçi'de başlamak üzere olan 2014 Kış Olimpiyatları hakkında ilginç bir iddia ortaya çıkmıştı. Oyunlara sponsor olan Samsung'un, yarışmalardaki atletlerin ve görevlilerin, Samsung marka olmayan telefonlarını, özellikle de sporcular arasında çok popüler olan iPhone'ları kameralara görünecek şekilde kullanmamalarını istediği iddia edilmişti.

Samsung şimdi bu iddiaları reddeden bir açıklama yaptı. Samsung'un, oyunlara katılan her atlete Samsung Glaxy cep hediye ettiğini hatırlatan firma, atletlere başka marka yasağı koyduğunu reddediyor.

Fakat İsveç Olimpiyat Takımı iddialarında ısrarcı. Samsung'un hediye ettiği telefonlar karşılığında, takımda kimsenin başka bir markanın logosunu televizyonlarda göstermemesini şart koştuğunu iddia eden takım Samsung'un özellikle iPhone'lar konusunda çok hassas olduğunu da vurguluyorlar.

Samsung ise oyunlar sırasında ticari olarak kullanılabilecek tüm markaların ve cihazların Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından belirlenmiş ve onanmış olduğunu hatırlatarak, kendilerinin de hiçbir atlete kişisel kullanım konusunda bir kısıtlama getirmediklerini vurguladılar.

Bakalım oyunlar başladığında, atletlerin Samsung'a tepki göstermek için iPhone'larını televizyon kameralarının önünde kasten açıp kullandığı ilginç sahnelerle karşılaşacak mıyız?

Okuyucu Yorumları