Samsung Galaxy Mega 2'nin özellikleri sızdı!

Note 3'ü pahalı bulanların yeni Galaxy'sinin, yani Galaxy Mega 2'nin özellikleri sonunda sızdı!

İşte Samsung Galaxy Mega 2!

Söylentilere göre Samsung, Galaxy Mega ceplerini Hindistan pazarına sunmasının bir sene ardından, uygun fiyatlı Galaxy Mega 2 üzerinde çalışıyor.

Sızan GFX Bench hız testi sonuçlarına göre 5.9 inç'lik bir ekranla gelecek olan Galaxy Mega 2, muhtemelen alt-orta seviye piyasasına hitap edecek. Mega'nın ilk modelleri 5.8 inç ve 6.3 inç'lik modeller olarak ortaya çıkmıştı. Ancak ekran boyutundaki değişim, rapora göre çözünürlüğe yansımayacak ve cihaz, 1.280x720 piksel çözünürlük sunacak.

Hız testinin verdiği ipuçları bunlarla sınırlı değil. 1.2GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 işlemciyle ve 2GB RAM ile gelecek olan cihaz, 12 megapiksel arka kamera ve 4.7 megapiksel ön kamerayla gelecek. 8GB dahili depolamaya sahip olan cihazın microSD slotunun olup olmadığı, henüz bilinmiyor.

Kutusundan Android 4.4 KitKat ile çıkacağı söylenen Mega 2, GPS, NFC, Bluetooth, Wi-Fi gibi standart özelliklere ve denge çarkı, yakınlık sensörü, ivmeölçer, ışık sensörü gibi sensörlerle gelecek. Fiyatı ve çıkış tarihi bilinmeyen telefon, Galaxy Note'a bir tür uygun fiyatlı alternatif olacak.

Okuyucu Yorumları