Samsung, Note 7'yi İncelemeyi Tamamladı!

Samsung, Galaxy Note 7'lerin neden patladığına dair uzun süre önce başlattığı kapsamlı incelemeyi nihayet tamamladı! Ama ortada yine bir sonuç yok!

Note 7 araştırması tamamlandı!

Teknoloji devi Samsung'un başına büyük belalar açan Galaxy Note 7'yle ilgili Güney Koreli devin bir süredir devam ettiği geniş kapsamlı araştırma tamamlanıyor. Firma bu ay boyunca halen kullanımda olan ve geri verilmeyen Note 7'lere karşı titiz önlemler almış ve bu telefonların iade edilmesi adına önemli adımlar atmıştı.

Neowin'de yer alan habere göre Samsung, aylarca gündemden düşmeyen Note 7'deki soruna neyin yol açtığına dair resmi raporunu ise henüz yayınlamış değil, fakat firmanın bu meseleye dair sürdürdüğü soruşturmayı tamamladığını söylemek mümkün. Daha önceki söylentiler firmanın bu soruşturma detaylarını bu yılın sonunda yayınlayacağı yönündeydi.

Firma daha önce bu konunda zamanlama açısından herhangi bir taahhüt vermemiş olsa da, konunun yıl bitmeden tamamen kapanması açısından raporun bu ay sonunda yayınlanacağı düşünülüyordu.

Note 7'nin yol açtığı imaj kaybını telafi etmek için Samsung'un 2017'de etkili bir tanıtım sürecine başlayacağını şimdiden söyleyebiliriz. Bu anlamda birçok çarpıcı yeni özellikle geleceğine dair söylentilerin iyice arttığı Galaxy S8'i Şubat ayındaki MWC 2017 etkinliğinde nihayet göreceğiz.

Okuyucu Yorumları