Samsung'un 9 Serisi dizüstüleri Türkiye'de

Laptop dünyasına hız ve heyecan getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi yeni PC'ler satışa hazır!

Yeni laptop'lar Türkiye'de

Samsung'un göze çarpan özelliklere sahip, ince ve en kompakt dizüstü bilgisayarı Yeni 9 Serisi Ağustos ayından itibaren Türkiye'de kullanıcıları ile buluşuyor. Yeni 9 Serisi, özellikle iş dünyasının yoğun profesyonelleri için de yenilikler sunuyor. Üstün kalitede teknoloji arayan iş adamları için tasarlanan, iş gezilerinde ve toplantılarda tüm ihtiyaçları karşılayan Samsung 9 Serisi ince ve kompakt gövde yapısına sahip olma özelliği de taşıyor.

Yasarımı ile de dikkat çeken, inceliğinin yanında iyi performansı ile de iş dünyasının tüm beklentilerini karşılamaya olan Yeni 9 Serisi Samsung dizüstü bilgisayarlar; Ağustos ayından itibaren Türkiye'deki Samsung kullanıcıları ile buluşuyor.

Ustalık tasarımla buluşuyor

İş dünyasına yeni bir heyecan ve işlevsellik getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi dizüstü bilgisayarlar; performanstan ve işlevsellikten ödün vermeden üst düzeyde tasarıma ulaşabilmek için tasarlanmış.

Gerçek düz tasarımlı, 14,9 milimetre (0,58 inç) kalınlığında ve yalnızca 1,58 kg (3,5 lb) ağırlındaki yeni 15 inçlik 9 Serisi diğer mevcut 15 inçlik ince ve hafif dizüstü bilgisayarlara göre neredeyse %50 oranında daha kompakt bir yapıya sahip.

Yüksek performans, kullanım kolaylığı ve fazlası

Yüksek performans, kullanım kolaylığı ve fazlası

Yüksek performans

Gücü ve performansı 3. nesil Intel Core i5 işlemci, 4GB bellek ile sağlanan Samsung Yeni 9 Serisi; iyi bir performans ve deneyim için tercih edilen 128 GB SSD (Solid State Disk) ile dikkat çekiyor

Samsung Fast Solutions'un çözümleriyle, Yeni 9 Serisi ürünleri 9,8 saniyede açılıyor. Fast Start ile 2 saniyede uyku modundan normal çalışmaya geçerken Fast Browsing ile 2 kat hızlı web taraması yapıyor. 15 ve 13 inçlik 9 Serisi'nin pil ömrü de 10 saate kadar uzuyor. %180 daha parlak HD+ SuperBright Plus yansımasız ekran dış mekanlarda bile net görüntü sağlarken 160 derecelik görüş açısı konforlu bir izleme deneyimi sunuyor.

Otomatik ışık algılayıcısına sahip ekran ve arkadan aydınlatmalı klavye ile çevredeki ışık koşullarına uyum sağlayama özelliğine sahip 9 serisi en karanlık ya da aydınlık ortamlarda bile maksimum kullanım kolaylığı ve uygun parlaklığı sunuyor.

Kullanım kolaylığı

Yeni 9 Serisi'nde bulunan geniş ve çok noktalı dokunma paneli kullanıcılara bir yandan daha iyi kontrol imkanı verirken diğer yandan da yanlışlıkla yapılan hareketlerin azaltılmasına yardımcı oluyor. Sahip olduğu cam kaplama ve görüntü algılayıcısı ile kolay ve hassas bir kullanım olanağı sağlayan yeni 9 serisi, optimize edilmiş kablosuz performansı ile de her yerden kolayca internete bağlanabiliyor.

Samsung 9 Serisi ile bilgisayarların ayarları da her zamankinden daha kolay yapılıyor. Bilgisayarda bulunan Easy Settings özelliği ile klavye kısa yolları kullanılarak tek tuşla çalıştırılabiliyor.

Satışa sunulma bilgisi

Samsung Yeni 9 Serisi Türkiye'de Ağustos ayından itibaren 1399 dolar +KDV'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Okuyucu Yorumları