Sarhoş Adam Sabah Hayvanat Bahçesiyle Uyandı

Black Friday için size bir tavsiye verelim: İçkili alışveriş yapmayın.

Domuz, tavus kuşu ve dev semender

Alkollüyken yapılmaması gereken şeyler konusunda çeşitli uyarılar vardır: Eski sevgiliyi aramamak, araba kullanmamak gibi... Çinli adam öyle birşey yaptı ki bu listeye alışverişi de ekletti.

South China Morning Post gazetesinin haberine göre, sarhoş bir adam canlı bir domuz, tavus kuşu ve dev semenderi 24 saatlik yalnızlar günü (11.11) alışveriş çılgınlığı sırasında satın aldı. Black Friday ve Cyber Monday'in toplamından daha büyük olan bu etkinlik, 2009 yılında Alibaba tarafından başlatılmıştı.

Talihsiz(?) adamın başına gelen hikayeyi Weibo'a anlattığı yazısına 18.000'den fazla beğeni ve 22.000'in üzerinde paylaşım geldi.

Yazısına "Dün sabah sarhoşken erkenden Taobao'ya girip alışverişe başladım," diye başladı.

"İlerleyen saatlerde sadece iki takım elbise aldığımı düşünüyordum. Satın aldığım giysilerin gönderilip gönderilmediğini kontrol ederken ve bir domuz ve tavus kuşu aldığımı anladım." Daha sonraki bir gönderide, adam aynı zamanda JD.com adında başka bir alışveriş platformundan da bir dev semender sipariş ettiğini fark etti.

Adam ona 278 yuana (~220 TL) mal olan son derece sevimli mini Tayland domuzu, 390 yuana (~300 TL) mal olan mavi tavuskuşu ve 288 yuana (~225 TL) mal olan dev semender resimlerini de platform üzerinden paylaştı.

Adamın hayvanları iade edip etmeyeceği belli olmasa da JD.com, dev semenderin satın aldındığı dükkanın iade politikasının olmadığı konusunda uyardı. Adama iade edemeyeceği için semenderini pişirmenin yollarını aramaya başlaması öğüdünü verenler de oldu, evcil bir tavus kuşunu yetiştirme deneyimini paylaşan da... Ancak bir şey kesin ki bu adam pek çok insanı eğlendirdi.

Okuyucu Yorumları