Şimdiye Dek Patlayan Bir Galaxy S8 Oldu mu?

Samsung, Galaxy Note 7'de yaşanan yanma ve patlama fiyaskosundan sonra, Galaxy S8 hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Galaxy S8 de patlıyor mu?

The Korea Herald'a göre Samsung, Galaxy S8 veya S8+ için her hangi bir yangın ya da patlama raporu almadığını açıkladı. Karşılaştırmak gerekirse, aynı süre içerisinde Galaxy Note 7, ABD ve Güney Kore de dahil dünya çapında bir çok ülkede geri iade edilmeye başlanmıştı bile...

Şunu güvenle söyleyebiliriz ki, Samsung'un yeni güvenlik önlemleri işe yarıyor. Özellikle bu önlemlerin sadece amiral gemisi telefonlarda değil, tüm akıllı telefonlarda uygulandığını düşünürsek, kullanıcılar kendilerini mutlaka daha güvende hissedeceklerdir.

Samsung, takdir edilir bir hızla Galaxy Note 7'nin oluşturduğu negatif algıyı ortadan kaldırmış gibi görünüyor. 8 noktalı pil güvenlik sistemi gibi bir çok yeni güvenlik yöntemleri sayesinde marka, kullanıcılarının kendine olan güvenini tekrar kazanmayı başardı.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+, sırasıyla 5.8/6.2-inç Infinity Display, Exynos 8895/Snapdragon 835 işlemci, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera ve 3,000/3,500mAh pile sahipler. Cihazlar ayrıca Samsung'un Experience kullanıcı arayüzü ile kaplanmış Android 7.0 Nougat ile birlikte geliyor.

Okuyucu Yorumları