Skype görüşmelerini oturma odanıza getirin

Bu yüksek çözünürlüklü TV kamerası, HDMI çıkışı ile tüm HDTV'lerde çalışabiliyor!

Skype oturma odanızda

Logitech, HDMI çıkışı ile tüm HDTV'lerde çalışabilen, Skype uyumlu yüksek çözünürlüklü TV kamerası, yeni Logitech TV Cam HD'yi tanıttı. Logitech TV Cam HD, oturma odanızdaki rahat koltuğunuzdan HD Skype video görüşmesi yapma imkanı sunuyor.

Başka bir yazılım veya bilgisayara gerek kalmadan, Wi-Fi veya Ethernet bağlantılı HDTV'niz ile cihaza dahili Skype uygulamasının kurulumunu yapmak hızlı ve çok kolay. Logitech TV Cam HD'nin uzaktan kumandası, akıllı telefon, tablet, HDTV veya bilgisayardan Skype kullanan kişileri aramanızı sağlar. Koltuğunuzda rahatlığın keyfini yaşarken, Skype video araması yapmak istediğinizde, mevcut Skype hesabınız ile oturum açarak veya HDTV'nizden yeni bir hesap yaratarak kolayca sevdiklerinize ulaşabilirsiniz. Logitech TV Cam HD ile Skype üzerinden, hesabınızdaki Skype kredilerini veya arama aboneliğinizi kullanarak sabit ya da mobil numaraları arayabilirsiniz.

Logitech TV Cam HD'nin kurulumu oldukça kolay ve HDMI çıkışı olan herhangi bir HDTV ile çalışabiliyor. Alman optik uzmanı Carl Zeiss ile birlikte geliştirilen geniş açı lense sahip kamera, diğer klasik bilgisayar kameralarına kıyasla daha geniş açısı sayesinde, tüm aile bireylerini video görüşmesine dahil ediyor. Logitech Fluid CrystalTeknolojisi ve Carl Zeiss optikleri kristal berraklığında ses ve loş ışıkta bile zengin video görüntüsü sunuyor. Dahili zili sayesinde televizyonunuz kapalı konumdayken bile arama geldiğinde uyaran Logitech TV Cam HD, gürültü ve ekoyu azaltmaya yardımcı olan dört mikrofona sahip.

Logitech TV Cam HD'nin Eylül 2012'de Avrupa'da 199.99 €'dan satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları