Slim TV 5 serisi ile Smart TV keyfi

Samsung'un yeni nesil Smart TV'leri ev eğlencesini yeni boyutlara taşıyor...

TV keyfinizi katlayın

Samsung Electronics'in yeni nesil Smart TV'leri, evlerin merkezine yerleşiyor ve cihazlar arasındaki sınırları ortadan kaldırarak ev eğlencesi alanında yeni bir çağ başlatıyor. 1080p Full HD görüntüleme sağlayan ES5500 Slim LED TV Samsung'un temel felsefeleri arasında yer alan Akıllı İçerik (Smart Content) teknolojisine sahip olarak, geliştirilmiş zengin içerikler sunuyor.

Akıllı İçerik (Smart Content) Samsung ES5500'da kullanıcıyla buluşuyor

Tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere daha güçlü ve kişiselleştirilmiş içeriği yaygınlaştırmak, Samsung Smart TV'nin temel prensipleri arasında yer alıyor. Samsung ES5500 Slim LED TV'de Facebook, Twitter, Youtube, Angry Birds, Discovery Channel da dahil olmak üzere şu anda dünya çapında bulunan 1.400'den fazla Smart TV uygulamasına ek olarak Türkiye'de erişilebilen Samsung Smart Sinema -Warner Bros.,RHI Entertaintment, Walt Disney, National Geographic 3D, CNN Türk gibi yüzlerce uygulama da kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

AllShare Play hizmeti ile içeriğin, konumu fark etmeksizin bir cihazdan diğer bir cihaza veya Cloud'a aktarılmasına olanak tanıyor. AllShare Play, tüketicilerin içeriği manuel olarak Cloud'a aktarmalarını veya Smart TV ya da diğer mobil cihazlarından içerik aktarmalarını mümkün kılıyor.

Samsung ES5500 Slim LED TV'ler şimdi daha akıllı

Samsung ES5500 Slim LED TV'ler şimdi daha akıllı

Samsung ES5500 Slim LED TV'ler ailelere yenilikçi televizyon teknolojisinin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Bu yeni model, Samsung'un sektörde türünün ilk örneği olan yeni bir dizi özel hizmeti sayesinde, kullanıcının televizyonuyla yapabileceklerini artırarak çoklu ekran dünyasının olanaklarıyla buluşuyor:

• Family Story kullanıcıya büyük ekranda fotoğraflarını düzenleme ve slayt gösterilerinin tadını çıkarma olanağını sunuyor. Ayrıca aile üyeleri bulundukları her yerden cep telefonları, tablet bilgisayarları, PC'leri veya televizyonları aracılığıyla fotoğraf, not ve hatırlatmaları paylaşabiliyorlar.


• Fitness özelliği kullanıcıya Samsung TV'sinden mobil bir Fitness uygulaması aracılığıyla bir Samsung akıllı telefonla iletişim kurma imkanı sunuyor. Kullanıcı, ayrıca WiFi özellikli bir tartıya bağlanarak kilosunu kontrol edebiliyor ve TV'nin içindeki kamerayı kullanarak sanal bir ayna oluşturabiliyor ve egzersiz programını izleyebiliyor.


• Kids özelliği, çocuklar için zengin bir eğlenceli-eğitici uygulama ve oyun çeşitliliği sunuyor. Bu özellik, ebeveynler tarafından kontrol edilebiliyor ve izlenebiliyor.

Okuyucu Yorumları