Smart TV tırı yolculuğa İstanbul'da başlıyor!

Samsung, Smart TV tırını yola İstanbul'da çıkarıyor, eğlenceli etkinlikler ve hediyeler sunuyor!

Samsung tırı geliyor!

Samsung, bu yaz Smart TV TIRI ile Türkiye'nin dört bir yanını dolaşmaya hazırlanıyor. 24-25 Mayıs tarihlerinde Cevahir Alışveriş Merkezinde ilk etkinliğini gerçekleştirecek olan gezici tır, Samsung'un yeni nesil Smart TV deneyimini tüm ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Ses Kontrolü, Hareket Kontrolü ve Yüz Tanıma aracılığıyla iletişim kurmayı mümkün kılan yeni nesil Samsung Smart TV'ler ile tanışacak olan ziyaretçileri eğlenceli aktivitelerin yanında sürpriz hediyeler kazanma fırsatları da bekliyor. Ayrıca bazı noktalarda verilecek teknik servis hizmeti ile de Samsung telefonu olanlar ücretsiz olarak yazılım güncelleme hizmetinden de yararlanabilecekler.

Samsung Electronics Türkiye Pazarlama Direktörü Burçak Doğan: "Smart TV TIRI ile Türkiye genelinde toplam 29 ile ulaşacağız. Başta Anadolu olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında yenilikçi Hi TV teknolojisini tanıtacağız. TIR'ı ziyaret eden herkes, bu teknolojileri canlı deneyimleme fırsatı bulurken eğlenceli aktivitelere de katılma şansı elde edecek ve süpriz hediyeler kazanacak. Herkesi Samsung'un akıllı teknolojilerinin tanılacağı eğlence dolu dünyasına bekliyoruz" dedi.

Çocuklara özel etkinlikler ve dans gösterileri ziyaretçileri bekliyor

Smart TV TIRI'nda, dans gösterilerinden çocuklar için interaktif yarışmalara kadar birçok eğlenceli aktivite gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en başarılı DJ'leri arasında yer alan DJ Alain Silifkeli'nin de katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, küçük ziyaretçiler Warner Bros çizgi film karakterleriyle gün boyu fotoğraf çekme şansına da sahip olacaklar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları