Sony'den PS4'e bomba yetenek!

PS4'e eklenmek üzere olan yeni özellik, konsol savaşının seyrini bir anda değiştirecek kadar önemli!

PS4'ten yeni bomba!

Sony bir süre önce yeni oyun konsolu olan PS4 için özel olarak hazırlanan "Playstation Now" oyun servisinin müjdesini vermişti. Bu yeni yazılım ile eski PlayStation 3 oyunlarını oynayacağımız resmiyet kazanırken, yeni bir dedikoduya göre Sony, PS1 ve PS2 oyunlarını da PS4 üzerinde oynamamız için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Eurogamer'ın, isimsiz bir kaynak üzerinden yaptığı habere göre PS1 ve PS2 oyunlarını, PS4 üzerinde geliştirilmiş ve yenilenmiş şekilde oynayabileceğiz. Tamamen HD görüntü kalitesine dönüştürüleceği iddia edilen oyunları ne zaman deneyim edebileceğimiz hakkındaysa ne yazık ki hiçbir bilgi verilmedi. Yayınlanan haberin genelindeyse, başta PlayStation 3 oyunları olmak üzere, yeni yazılım ile birçok farklı oyuna ulaşılabileceği de beyan edildi. Zaman ile ilgili değinilen tek noktaysa, yazılımın bu yaz içerisinde beta aşamasına geçeceği yönünde oldu.

PS4 ve Xbox One Aralık ayında piyasaya çıktıklarında, eski modellerindeki oyunları oynatmak gibi bir kabiliyeti barındırmıyorlardı. Öyle görünüyor ki yeni savaş platformu, geriye dönük oyun desteği üzerinden oluşuyor. Zira Microsoft da kendi stream sunucusu üzerinde çalışıyor.

Okuyucu Yorumları