Sony HX850 BRAVIA TV Türkiye'de satışa çıktı!

Sony'nin görüntü kalitesiyle dikkat çeken yeni Bravia TV'si, Türkiye'de satışta!

"Oscar"lı TV satışta!

Sony, ilk olarak CES 2012'de görücüye çıkardığı yeni HX850 BRAVIA TV modeli ile tüm tüketicileri, televizyonları aracılığıyla biraz daha ötesini görmeye davet etmişti. Sony, görüntü kalitesi ve ince, şık tasarımı ile öne çıkan HX850 modelini Türkiye'deki tüketicilerinin beğenisine sunuyor. HX850, akıllı tasarımı ve sahip olduğu özellikleri sayesinde 35 yılı aşkın süredir Ev Eğlencesi Sektörünün Oscarları olarak ün yapan What Hi-Fi Ses ve Görüntü Ödülleri'nin resmi internet sitesinin incelemelerinde beş yıldızlı ürünler kategorisinde değerlendiriliyor.

Yüksek görüntü teknolojisi ve yenilikçi tasarım

HX850 BRAVIA TV modeli, Sony'nin görüntü geliştirme teknolojisi X-Reality PRO sayesinde bir yandan düşük kaliteli sinyalleri iyileştirip bunları Full HD kalitesine yakın bir düzeye taşırken, diğer yandan da iki ve üç boyutlu görüntüleri daha da netleştirecek şekilde geliştiriyor.

Akıllı Sony teknolojileri ile hayal gücünüzü canlandıracak görüntü kalitesi

Sony'nin görüntü geliştirme işlemcisi X-Reality PRO sayesinde teknoloji artık daha da akıllı hale gelmiş durumda. HX850 BRAVIA'nın içindeki X-Reality PRO, siz ne izlediğinizi daha kendiniz bilmeden sizin ne izlediğinizi biliyor. Ekrana çıkan bir yüzü veya daha fazla detay gerektiren bir arka planı anında ayırt ediyor ve görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor. Aynı zamanda, dijital TV, çevrimiçi video, fotoğraf, DVD ya da Blu-ray Disc olmak üzere ne tür bir içerik izlediğinizi de fark edip, yine görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor.

3D'de daha keskin ve iyi görüntüler

3D'de daha keskin ve iyi görüntüler

3D'de daha keskin ve iyi görüntüler

Ayrıca Sony, HX850 BRAVIA TV'de, X-Reality PRO görüntü işlemcisi görüntüleri, 3D içeriğe taşıyor. Super Resolution özelliği 3D içeriği, High Definition'a da yükseltiyor. Sonuçta da ortaya, 3D'de daha da keskin görüntü kalitesi ve daha pürüzsüz sahneler çıkıyor.

Üçüncü boyuttan daha fazlasını yaşayın

Söz konusu olan, gerilim, coşku ve vücudunuzu adrenaline boğacak heyecan ise hiçbir şey büyük bir spor etkinliğinin yerini tutamaz. Şayet maça gidemediyseniz, bu deneyimi yakalayabileceğiniz bir sonraki ortam, maçı, büyük 3D ekran üzerinden izlemek olacak. Sony HX850 BRAVIA TV'de, dört kat daha hızlı ekran tarama hızı ile daha pürüzsüz görüntü sunarak ağlarla buluşan topun iyi bir şekilde takip edilebilmesini sağlayan yüksek hızlı 3D işlemci bulunuyor. Televizyonda en üst seviye 3D görüntü sağlamak için otomatik 3D derinlik ayarlaması, 3D içerik içindeki derinlik algısını düzeltiyor. Bu da seyirciye, özellikle internet, televizyon veya 3D video kameralardan 3D içerik izliyorsa iyi bir seyir keyfi sunuyor. Karşısındaki daha net ve izlemesi daha rahat görüntü ile filmin içine daha da dalarak, ekrandaki aksiyona bizzat katılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları