Süper Lig ve Euro 2012, satışlarını artırdı!

Çekişmeli geçen Süper Lig, bu önemli TV üreticisinin satışlarının artmasına neden oldu!

Maçlar, satışlarını artırdı!

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu bu hafta sona eriyor. Futbol şöleni, Türkiye liglerinin hemen ardından Haziran'da başlayacak Euro 2012 ile devam edecek. Futbol sevdalısı olduğu kadar teknoloji meraklısı da olan birçok kullanıcı, daha ileri özellikler sunan yeni televizyon modellerine büyük ilgi göstererek talep patlaması yarattı.

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Toshiba Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter; "Futbol ülkemizde çok seviliyor. Ligin çekişmeli geçen son çeyreği ile hareketlenen televizyon satışlarımız, Haziran ayında başlayacak Euro 2012'nin de etkisi ile ciddi şekilde artışa geçti" dedi. Biter, "Özellikle 2D görüntüleri 3D'ye çeviren, entegre kamerasıyla kullanıcısını tanıyarak kişiye özel ayarları aktif duruma geçiren, USB üzerinden kayıt yapabilen ve Smart TV fonksiyonlarına sahip YL863 ve WL863 serisi televizyonlarımız çok fazla ilgi görüyor. Bu modeller 800 AMR görüntü yenileme hızına ve Full LED teknolojisine sahip. Tabii bu da benzersiz bir görüntü kalitesi sunuyor. TL933 serisi 3D LED TV modellerimiz de uygun fiyatı ve 2D-3D dönüştürme teknolojisiyle dikkat çekiyor. Üstelik bu modelleri IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve Tablet'lerle de kontrol etme imkanı mevcut." şeklinde sözlerine devam etti.

Ürün taleplerine yetişmekte zorlandıklarını ifade eden Biter, "amiral gemimiz notebook olmasına rağmen televizyonda kısa zamanda yakaladığımız ivme ile pazar payımızı yıl sonuna kadar % 4 arttırmak istiyoruz" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları