Tatilinizi cepten seçebilirsiniz!

Tatil yapmadan önce tatil yapacağınız yeri görmek, görüşleri incelemek ve dahası çok kolay...

Tatil seçimi cepte!

Turizm markası Etstur, "Etstur Iphone Uygulaması"nı tanıttı.Tüm kullanıcılar düşünülerek tasarlanan Etstur iPhone Uygulaması, Apple App Store'un altında bulunuyor. Çok hızlı bir şekilde yüklenen uygulama ile 3-4 ekran yardımıyla istenilen tüm bilgilere ulaşılabiliyor ve hızlı bilgi paylaşımına imkan tanıyor.

Bu uygulama ile otellerin videoları izlenebiliyor, otel fotoğraflarına bakılıyor, müşteri memnuniyet puanlarına göz atılabiliyor, otellerin müsaitlik durumu ve fiyat araştırılabiliyor, haritada otellerin yerleri incelenebiliyor ve misafirlerin en çok bilmek isteyebilecekleri genel bilgilere de ulaşılabiliyor.

"Sizi Arayalım" butonuyla çağrı merkezinin geri dönüşü için iletişim bilgileri bırakılabiliyor ve son olarak beğenilen sayfalar Facebook ve Twitter üzerinden paylaşılabiliyor. Tmob firması tarafından geliştirilen Etstur iPhone uygulaması ile hareket halindeki kullanıcıların da kolaylıkla tatil araştırması yapabilmelerine ve kendilerine en uygun tesisleri seçebilmelerine imkan tanınması hedefleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları