TCL, "Büyük TCL Coşkusu" Adındaki Yeni Kampanyası Duyurdu

TCL Electronics, bazı ürünlerini satın alan ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptıran müşterilere özel bir kampanya başlattığını duyurdu. İşte detaylar...

TCL, "Büyük TCL Coşkusu" Adındaki Yeni Kampanyası Duyurdu

TCL Electronics, TCL C Serisi veya 85X925PRO televizyon satın alan ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptıran müşteriler için Londra’da Arsenal maçı izleme fırsatından 98’’ dev TV’lere varan hediyelerle dolu bir kampanya başlattığını duyurdu.

31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli kampanyaya katılmak için müşterilerin yetkili bir satıcıdan TCL C Serisi veya 85X925PRO televizyon satın almaları ve yetkili bir TCL servis sağlayıcısı tarafından kurulumunu yaptırmaları gerekiyor. Kurulum tamamlandığında, müşteriler kendilerine verilen kodu kullanarak buyuktclcoskusu.com sayfasından kayıt yaptırarak çekilişe katılabiliyor.

Kampanya kapsamında 1 kişiye çift kişilik Londra seyahati ve Arsenal maç bileti, 5 kişiye 98 inç televizyon kazanma fırsatı, 10 kişiye resmi Arsenal forması ve katılan herkese özel üretim Arsenal tişörtü hediye ediliyor.