Themer ile Android'in tüm görüntüsü değişiyor

Android'in görünümünden sıkılanlar için yeni seçenekler sunan Themer ile tanışın!

Android için çılgın temalar!

Android'in açık kodları, geliştiriciler tarafından çok seviliyor. MyColoscreen sitesine bu güne kadar 49 bin ana ekran teması yüklenmiş bulunuyor. Sitenin geliştiricisi şimdi temaların seçimini uygulama üzerinden daha pratik şekilde yönetmek için Themer uygulamasıyla karşımızda.

Uygulama, klasik Android ana ekranını kullanıcının seçtiği farklı ekranlarla değiştirebiliyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, Breaking Bad teması veya iOS 7 teması gibi popüler temaları da telefonuna yükleyebiliyor. iOS 7 gibi görünen bir Andoid sisteminin çok ilgi çekeceğini tahmin edebilirsiniz.

Themer uygulaması şimdilik Android 4.1'i destekliyor ancak ne yazık ki tabletler için desteği yok. Sadece telefon kullanıcıları yararlanabiliyor. Uygulama henüz Beta test aşamasında ve sitesinden kayıt yaptırarak uygulamayı indirip kullanmak mümkün. Uygulamayı şimdiye kadar 114 bin kişi indirmiş görünüyor.

Android kullanıcıları normalde "launcher" ismi verilen yardımcı uygulamalar sayesinde telefonlarında bu tür değişiklikler yapabiliyorlar. Ancak launcher uygulamaları çoğu kullanıcı için "fazla" teknik kalabiliyor. Themer'ın geliştiricileri, bu süreci son derece kolaylaştırdıklarını ve tema geliştirmek için geniş bir teknik bilgi gerekmeyeceğinin altını çiziyor.

Themer, Android sisteminin zengin özelliklerinden yararlanmak ve telefonuna yeni görünümler kazandırmak isteyenler için çok popüler bir uygulama olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları