Toshiba'dan yeni Full HD 3D TV'ler!

Toshiba, karşısına oturan kişiyi tanıyan yeni 3 boyutlu Regza'larını ortaya çıkardı!

Toshiba'dan yeni Full HD'ler!

Toshiba, birinci sınıf Full HD 3D TV koleksiyonu ile Toshiba CEVO Engine'e sahip modelleri REGZA WL ve REGZA YL serilerinin satışını duyurdu. JACOB JENSEN DESIGN ile birlikte tasarlanan her iki yeni seri, göz alıcı tasarımların yanı sıra güçlü donanım ve yazılımın karışımını sunuyor. REGZA YL ve REGZA WL serilerinin her biri Toshiba'nın 3 boyut teknolojisini sunan Full HD 1080p, bölgesel karartmalı (Local Dimming) PRO-LED paneline sahip.

CEVO Engine işlemcinin gücünden yararlanılarak, 2D içerik yüksek kalitede 3D'ye dönüştürülebiliyor ve bu durum kullanıcıların sevdikleri 2D filmleri, derinlik kontrolu imkanı beraberinde 3D olarak seyretmelerine olanak tanıyor.

İzleyicisini tanıyan akıllı ve kişisel televizyonunuz, her bir kullanıcının izleme alışkanlıklarına göre kişisel profilinizi oluşturmanıza yardımcı oluyor. Karşısına geçen kişiyi tanıyıp sevdiği kanalı ya da programları açıyor. Her hafta ya da sıklıkla izlediğiniz programları siz televizyon karşısına oturup açmadığınız zaman televizyon sizin izlemek isteyebileceğinizi düşünüp, otomatik kaydediyor. Ayrıca, kullanıcının ayarladığı ses düzeyi, renk kalitesi, kanal listesi, ışık-parlaklık seviyesi gibi bilgileri hafızada tutabiliyor. Ayarları yapan kullanıcı daha sonra ekran karşısına geçtiğinde tek tuşla seçip kaydedilmiş görüntüler dâhil seçilmiş ayarları otomatik olarak yeniden yüklüyor. Kişisel TV, ekran karşısında izleyici olup olmadığını da entegre kamerası ile algılayarak fark edebiliyor. Kullanıcı tarafından önceden belirlenen süre içerisinde kimse televizyonu izlemiyorsa, cihaz otomatik olarak stand-by moduna geçer.

Üstelik bu kişiselleştirme özellikleri "4 kullanıcıya" kadar kullanılabiliyor.

Yeni Toshiba AppsConnect özelliği kullanılarak iPod, iPhone veya iPad ile Toshiba TV'nizin uzaktan kontrol edilmesi mümkün.

Toshiba'nın REGZA WL ve REGZA YL serileri Nisan ayından itibaren Türkiye'de 106.6cm (42"), 116.8cm (46"), 139.7cm (55'') ekran ebatlarında satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları