vivo ve UEFA'dan İş Birliği: EURO 2024'ün Resmi Akıllı Telefon Sponsoru vivo Oldu

vivo’nun yeni serisi X100’ün de aralarında bulunduğu akıllı telefonları, UEFA EURO 2024’ün resmi akıllı telefonları olarak hizmet verecek.

vivo ve UEFA'dan İş Birliği: EURO 2024'ün Resmi Akıllı Telefon Sponsoru vivo Oldu

vivo, 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek olan UEFA EURO 2024’ün resmi ortağı olarak organizasyon öncesi hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Ürünleri ve organizatörlerle yakın iş birliği ile hazırlanan vivo, 2 Aralık'ta Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen UEFA EURO 2024 Final Çekilişi’nde dünya çapındaki futbol hayranlarıyla bir araya geldi. Şirket, etkinlik için yeni akıllı telefon görüntüleme teknolojisinden yararlandı.

vivo ve UEFA temsilcileri, Kasım ayında da vivo’nun Çin'in Dongguan kentindeki genel merkezinde bir araya gelerek UEFA EURO 2024 öncesinde iş birliği planlarını değerlendirdi. Bu toplantıda UEFA Sponsorluk ve Lisanslama Başkanı Guillaume Sabran'a ve UEFA Kıdemli Sponsorluk Müdürü Sebastian Klotz'a şirketin yeni amiral gemisi X100 Pro’yu sunan vivo Genel Müdür Yardımcısı Hu Baishan, UEFA ile iş birliği yapmaktan ve organizasyonun bir parçası olmaktan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Çin’de lansmanı yapılan, X100 ve X100 Pro’dan oluşan X100 Serisi, yeni görüntüleme teknolojisi ile birlikte UEFA EURO 2024'te uluslararası pazarda adını duyurmayı hedefliyor. Şirketin iddia ettiğine göre; optik ve optoelektronik şirketi ZEISS ile yapılan iş birliği sayesinde telefon, profesyonel düzeyde fotoğrafçılık yetenekleriyle birlikte geliyor.