Vodafone, hizmetlerini Facebook'a taşıdı

Vodafone, müşteri hizmetleri üzerinden yapabileceğiniz bu hizmetleri Facebook'a taşıdı!

Vodafone'dan Facebook hizmeti

Vodafone Türkiye, bu vizyonunonline müşteri hizmetleri kanalındaki en son halkası olarak "Vodafone Facebook Self Servis" uygulamasını hayata geçirdi.

Vodafone mevcutta var olan Online Self Servis, Sesli Yanıt Self Servis, SMS Self Servis, *7000# Self Servis, Vodafone Forum, Cep Self Servis ve akıllı telefonlar için geliştirilmiş Self Servis Uygulaması gibi Self Servis Kanallarına bir yenisini daha ekledi. "Vodafone Facebook Self Servis" uygulaması ile faturalı veya faturasız hatlarla ilgili birçok abonelik işlemini, müşteri hizmetlerini aramaya veya Cep Merkezi'ne gitmeye gerek kalmaksızın, Facebook üzerinden gerçekleştirmek mümkün.

Uygulama, TL yükleme, TL transfer etme, geçmiş veya güncel fatura görüntüleme, ek paketler alma ve bakiyelerini görüntüleme, hattı yurtdışı kullanıma açma, kapama gibi servis değişikliklerini kapsayan geniş bir hizmet yelpazesini, tek tıkla erişilebilir kılıyor. Facebook hesaplarına yükledikleri uygulamayı bir kez cep telefonu numarasıyla eşleştiren aboneler, sonrasında yanlarında telefonları olmasa bile hat işlemlerini Facebook'a erişebildikleri sürece kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Facebook arama kutusuna Vodafone yazarak "Uygulamalar" başlığı altında çıkan Vodafone Facebook Self Servis uygulamasına erişebilirsiniz

Hakan Çelik'in açıklamaları

Hakan Çelik'in açıklamaları

Hakan Çelik: "İletişim kanallarımızı abonelerimizin ihtiyaçları ve gelişen teknolojiler doğrultusunda zenginleştiriyoruz"

Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tüm faaliyetlerinin merkezinde, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerinin yer aldığını söyledi. Çelik, şöyle devam etti:

"En ileri mobil teknolojileri yenilikçi ve değer yaratan ürün ve hizmetlere dönüştürerek abonelerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Teknolojinin sunduğu imkânların bugün ürün ve hizmetlerimiz kadar, bu ürün ve hizmetleri abonelerimize sunduğumuz kanalların çeşitliliğini de etkilediğinin bilincindeyiz. Bugün Türkiye, 30 milyonu aşkın Facebook kullanıcısı ile dünya liginde 7. sırada konumlanırken, sosyal ağ kullanıcılarının söz konusu sitelerde geçirdiği ortalama süre bazında 5. sırada yer alıyor. Öyle ki bugün Türkiye'deki kullanıcılar, 5.2 saatlik dünya ortalamasının çok daha üzerinde bir süreyi, tam 8.6 saati sosyal ağlarda geçiriyorlar. Google'dan sonra en çok Facebook'u ziyaret ediyor, her ziyarette ortalama süre 14 dakika kalıyorlar. Biz de bu sebeple Facebook'u, gerek pazarlama gerekse müşteri memnuniyeti operasyonlarımızın önemli bir halkası olarak konumlandırıyor; abonelerimizin Facebook hesaplarına giriş yaptıkları dakikadan itibaren ihtiyaç duydukları işlemleri gerçekleştirebilmeleri için önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Bugün 25 yaş altı gençlerimize yönelik Vodafone FreeZone markamızın ve Vodafone Türkiye'nin toplamda 950.000'den fazla hayrana sahip Facebook hesapları üzerinden abonelerimizle iletişimimizi sürekli canlı tutmaya odaklanıyoruz. Bu anlayışımızın bir uzantısı olarak, klasik müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi kanallarıyla sunduğumuz hizmetleri, internet ve internet üzerinde abonelerimiz tarafından en çok kullanılan kanalların başında gelen Facebook üzerinden erişilebilir kıldığımız önemli bir uygulamayı hayata geçirdik. Abonelerimizin faturalı veya faturasız hatlarıyla ilgili işlemlerini, zaman ve mekândan bağımsız şekilde Facebook'a erişebilecekleri platformlara da taşıyarak, bir kez daha hayatlarında fark yaratmış olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Hakan Çelik: "İletişim kanallarımızı abonelerimizin ihtiyaçları ve gelişen teknolojiler doğrultusunda zenginleştiriyoruz"

Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tüm faaliyetlerinin merkezinde, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerinin yer aldığını söyledi. Çelik, şöyle devam etti:

"En ileri mobil teknolojileri yenilikçi ve değer yaratan ürün ve hizmetlere dönüştürerek abonelerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Teknolojinin sunduğu imkânların bugün ürün ve hizmetlerimiz kadar, bu ürün ve hizmetleri abonelerimize sunduğumuz kanalların çeşitliliğini de etkilediğinin bilincindeyiz. Bugün Türkiye, 30 milyonu aşkın Facebook kullanıcısı ile dünya liginde 7. sırada konumlanırken, sosyal ağ kullanıcılarının söz konusu sitelerde geçirdiği ortalama süre bazında 5. sırada yer alıyor. Öyle ki bugün Türkiye'deki kullanıcılar, 5.2 saatlik dünya ortalamasının çok daha üzerinde bir süreyi, tam 8.6 saati sosyal ağlarda geçiriyorlar. Google'dan sonra en çok Facebook'u ziyaret ediyor, her ziyarette ortalama süre 14 dakika kalıyorlar. Biz de bu sebeple Facebook'u, gerek pazarlama gerekse müşteri memnuniyeti operasyonlarımızın önemli bir halkası olarak konumlandırıyor; abonelerimizin Facebook hesaplarına giriş yaptıkları dakikadan itibaren ihtiyaç duydukları işlemleri gerçekleştirebilmeleri için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bugün 25 yaş altı gençlerimize yönelik Vodafone FreeZone markamızın ve Vodafone Türkiye'nin toplamda 950.000'den fazla hayrana sahip Facebook hesapları üzerinden abonelerimizle iletişimimizi sürekli canlı tutmaya odaklanıyoruz. Bu anlayışımızın bir uzantısı olarak, klasik müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi kanallarıyla sunduğumuz hizmetleri, internet ve internet üzerinde abonelerimiz tarafından en çok kullanılan kanalların başında gelen Facebook üzerinden erişilebilir kıldığımız önemli bir uygulamayı hayata geçirdik. Abonelerimizin faturalı veya faturasız hatlarıyla ilgili işlemlerini, zaman ve mekândan bağımsız şekilde Facebook'a erişebilecekleri platformlara da taşıyarak, bir kez daha hayatlarında fark yaratmış olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Okuyucu Yorumları