WikiFlix ile 2.500’den fazla filmi ücretsiz izleyebilirsiniz

2.500'den fazla uzun metrajlı film, kısa film ve belgesel ile dolu olan WikiFlix isimli site, her zevke ve her ruh haline uygun çok çeşitli sinema başyapıtlarını tamamen ücretsiz olarak sunuyor.

WikiFlix ile 2.500’den fazla filmi ücretsiz izleyebilirsiniz

Film ve dizi yayın piyasası şu anda akış hizmetleri ile dolu durumda. Bununla birlikte, her zaman özel bir film yelpazesi sunan ve bu nedenle kalabalığın arasından sıyrılan web siteleri de bulunabiliyor.

Bunlardan biri, çeşitli ülkelerden ve türlerden binlerce filmi ücretsiz ve lisanssız olarak sunan WikiFlix. Web sitesi, özellikle klasik film hayranları için bir dizi önemli özellik sunuyor.

chip.de'nin haberine göre WikiFlix'in koleksiyonunda kamu malı olarak sınıflandırılmış toplam 2.500'den fazla uzun metrajlı film, kısa film ve belgesel bulunuyor. Bu, telif hakkı ile korunmadıkları için filmlerin lisans olmadan web üzerinden izlenebileceği anlamına geliyor. Web uygulaması için ekstra bir hesap oluşturmanıza da gerek yok.

Filmler türlere ve farklı ülkelere ayrılmış. Bununla birlikte, "Metropolis", "A Trip To The Moon" ve "It's A Wonderful Life" gibi eserleri içeren en popüler başlıkların bulunduğu bir bölüm de var. Ancak, tek tek filmlerin kalitesi ve bulunabilirliği, filmi akış için sunanlara bağlı.

Filmler ne yazık ki sadece orijinal dilde mevcut, ancak varsa filmlerin altyazıları ve çözünürlükleri ayarlanabiliyor. Kullanıcılar ayrıca web sitesini destekleyebiliyor ve eksik film başlıkları için uygun video verilerini ekleyebiliyor.