Windows 8 lansmanından canlı yayın...

CHIP Online New York'ta! Windows 8 tanıtımını yerinden, canlı video ile evinize getiriyoruz!

...Ve karşınızda Windows 8!

Teknoloji yayıncılığında konusunda uzman editörleri ve kaliteli içeriği ile standartları belirleyen CHIP Online'dan bir ilk daha geliyor. CHIP Online 25 Ekim 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan Windows 8 lansmanını sizin için New York'ta, yerinde takip ediyor ve Türkiye'de ilk defa canlı olarak bilgisayarınızın ekranına getiriyor. CHIP Online editörleri şu anda New York'ta ve lansmanı bekliyorlar! Sizin için lansmanı New York'tan adım adım yorumlayacaklar, kurduğumuz canlı yayın sistemi sayesinde aynı zamanda da canlı olarak videosunu seyretmeniz mümkün olacak!

Bu sayfayı sık kullanılanlarınıza ekleyin: http://www.chip.com.tr/haber/windows-8-tanitiliyor_36587.html

Online teknoloji yayınları arasında Türkiye'den sadece CHIP Online'ın yer aldığı Windows dünyasının bu en büyük etkinliğini yerinde izlemek için tüm yapacağınız aşağıdaki adresi tarayıcınızın sık kullanılanlarına eklemek ve 25 Ekim 2012 tarihinde saat 17:00'ı gösterirken bu sayfayı açıp izlemek!

Bu sayfayı sık kullanılanlarınıza ekleyin: http://www.chip.com.tr/haber/windows-8-tanitiliyor_36587.html

Windows 8 tablet uygulamamız da hazır!

CHIP Online olarak ilklere imza atmak bizi çok gururlandırıyor. Yeri gelmişken bir müjde daha verelim. Online teknoloji portalları arasında sadece CHIP Online Windows 8'in lansmanı ile beraber Windows 8 için özel olarak geliştirdiği Windows 8 tablet uygulaması ile Windows uygulama marketinde! Eğer Windows 8 kullanıyorsanız buraya tıklayın ve tablet uygulamamızı sisteminize yükleyin, teknoloji dünyasını en doğru, en tarafsız ve en kaliteli kaynaktan sıcağı sıcağına takip edin!

Okuyucu Yorumları