"Windows 8 yıkım olacak!"

Herkes Windows 8 hakkında güzel konuşmuyor. İşte Windows 8'i yerden yere vuran dev isim!

"Windows 8 yıkım olacak!"

Microsoft, yeni işletim sistemi için uzun bir süredir çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması beklenen Windows 8 işletim sistemi, günümüze kadar sızan detayları doğrultusunda eski ve yeni bilgisayar kullanıcıları arasında birçok fikir ayrılığı çıkmasına sebep oldu.

Tüm bu farklı konuşmaların arasında, bir de Gabe Newell gibi vakti zamanında Windows için 13 yılını vermiş ve akabinde Valve'nin kurucularından bir tanesi olmuş birisi var. İlk üç Windows yazılımının üretilmesinde büyük payı olan Newell, öyle görünüyor ki yeni Windows konusunda pek de mutlu değil.

Bir internet sitesinden yayınlanan habere göre Newell, Salı günü Seattle'da düzenlenen "Casual Connet" konferansında uzun bir konuşma yaptı. Konuşmasında Windows 8'e de değinen Newell, bu yeni sistemi hiç de önemsemediğini net bir şekilde dile getirdi. "Bence Windows 8 PC kullanıcılarının tümü için bir yıkım olacak. En büyük korkumsa PC pazarında farklı kullanıcılara hitap eden en üst seviye donanımların, bu işletim sistemiyle piyasadan kalkacak olması." şeklinde konuşan Newell, sözlerinde kullandığı "yıkıcı" kelimesini herhangi bir şekilde detaylandırmadı.

2.500 Steam oyunu, bir süredir Linux ile uyumlu şekilde çalışmaları için en ince detaylarına kadar bir daha kodlanıyorlar.

Okuyucu Yorumları