Xiaomi, Smart Band 8 ve Watch 2 Pro'yu Tanıttı. İşte fiyatı ve özellikleri!

Xiaomi, global lansmanında Türkiye'de de satışa sunulan Xiaomi Smart Band 8'in de dahil olduğu en son akıllı cihaz serisini tanıttı. 1,099 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulan Xiaomi Smart Band 8, ilk satışa özel olarak 999 TL'ye satılıyor.

Xiaomi, Yeni AIoT Serisi Ürünlerini Tanıttı

Xiaomi, amiral gemisi Xiaomi 13T Serisi akıllı telefonlarının yanı sıra Xiaomi Smart Band 8 ve Xiaomi Watch 2 Pro'nun da dahil olduğu en son akıllı cihaz serisini de global lansmanında tanıttı.

Xiaomi'nin fitness bilekliği serisinin son üyesi Xiaomi Smart Band 8, 150'nin üzerinde spor modu seçeneği sunuyor. Ayrıca model, gerçek zamanlı izleme ve kondisyon istatistikleri sunarak egzersiz verilerine ulaşma imkanı tanıyor. Koşmayı alışkanlık haline getirmiş kullanıcılara yönelik geliştirilen "Pebble Modu" ise cihazın ayakkabı bağcıklarına takılarak ayrıntılı koşu verileri elde edilmesini sağlıyor.

Xiaomi Smart Band 8, tüm gün SpO2 ve kalp atış hızı izleme, uyku takibi, tansiyon takibi ve hatta kadınlara yönelik regl döngüsü kaydı ve tahmini gibi özellikler içeriyor. Apollo 4 Blue Lite çipset ile donatılan Xiaomi Smart Band 8, 190 mAh pili ile tek bir şarjla 16 güne kadar genel bir kullanım sağlıyor.

5ATM suya dayanıklılık derecesi ile çeşitli ortamlar ve aktiviteler için uygun olan cihaz, yarış pisti şeklinde1,62 inç AMOLED ekrana sahip. Cihazın Altın veya Grafit Siyah olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Xiaomi Watch 2 Pro, kapsamlı sağlık ve fitness takibi özelliklerinin yanı sıra Google Cüzdan, Google Haritalar ve Google Asistan gibi Google'ın popüler uygulama paketleriyle olan entegrasyonlarıyla öne çıkıyor.

Yeni nesil Snapdragon W5 + Gen 1 giyilebilir teknoloji platformuyla donatılan Xiaomi Watch 2 Pro, çift bantlı GNSS ile geliyor. Model, 150'nin üzerinde spor moduyla, kapsamlı egzersiz analizi ve performans istatistikleri sunuyor. Ayrıca, uyku kalitesi hakkında değerli bilgiler sağlayarak kullanıcıların uyku düzenlerini anlamalarına ve daha sağlıklı bir hayat sürmek için daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor.

Xiaomi Watch 2 Pro, deri veya floro kauçuk kayış ile sunulan paslanmaz çelik kasaya sahip. Yüksek çözünürlüklü 1,43 inç AMOLED ekranı, önceden yüklenmiş 20'den fazla saat kadranı arasından seçim yapmasına olanak tanıyan döndürülebilir bir kurma kolu ve Kısayol Tuşu içeriyor. Ayrıca, daha fazla kişiselleştirme isteyen kullanıcılara yönelik bir dizi çıkarılabilir kayış seçeneği de bulunuyor.

Xiaomi Watch 2 Pro küresel raflarda yerini alırken, Xiaomi Smart Band 8, 26 Eylül itibariyle 1.099 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.