XPG, bütçe dostu yeni güç kaynağı ve fan serisini tanıttı

XPG, bütçe dostu olmasıyla öne çıkan ödüllü CORE REACTOR serisinin yeni modeli ve PWM VENTO ARGB Serisi'ni duyurdu. İşte yeni ürünlerin özellikleri..

XPG, bütçe dostu yeni güç kaynağı ve fan serisini tanıttı

XPG, giriş seviyesinde Gold verimlilik sertifikasına sahip XPG CORE REACTOR II VE Güç Kaynağı ve PWM özellikli yeni XPG VENTO ARGB Fan Serisini piyasaya sürdü.

XPG'nin ödüllü CORE REACTOR II tasarımından ilham alarak ürettiğini söylediği CORE REACTOR II VE, Intel ATX 3.1 standartlarını geride bırakmayı hedefliyor. DC-DC devre tasarımı ve özel 12V-2x6 konektörü ile donatılmış olan Gold verimlilik sertifikalı güç kaynağı, 650W, 750W ve 850W olmak üzere üç farklı seçenek ile sunuluyor.

Yeni PWM VENTO 120 ARGB ve PWM VENTO R 120 ARGB ise fan gereksinimini ekonomik bir şekilde karşılamayı amaçlayan enerji verimliliğini artıran Pulse Width Modulation (PWM) desteğine sahip.

Daisy-chain (zincirleme) uyumluluğu bulunan fanlardaki RGB aydınlatma tek bir yerden senkronize edilebiliyor. RGB'ler, anakart markalarının RGB yazılımları veya XPG'nin özel PRIME yazılımı fark etmeksizin kontrol edilebiliyor.