Yahoo bedava telefon dağıtıyor!

Galaxy S3, HTC One X, HTC EVO 4G, Lumia 920 ya da iPhone 5... Hangisini isterdiniz?

Yahoo bedava cep dağıtıyor!

Google, facebook ve benzer şirketlerde çalışmak sektördeki insanların genelde hayali olmuştur. Nitekim Yahoo'nun CEO koltuğuna geçtiğimiz haftalarda oturan Marria Mayer ile bu büyük firmada çalışmak çok daha keyifli olmaya başladı.

Yayılan bir habere göre, Yahoo'da çalışan tüm tam zamanlı ve yarın zamanlı personel, Mayer'in listelediği telefonlardan bir tanesine sahip olacak. Bir internet sitesinden sızan haberin devamına göreyse firmanın yeni "Yahoo! Smart Phones, Smart Fun!" isimli programına katılan tüm çalışanlar beş farklı akıllı telefondan bir tanesine sahip olacağı gibi, tüm internet ve telefon faturaları da Yahoo tarafından ödenecek.

Firma tarafından listelenen beş telefondan bir tanesinin Windows Phone 8 tabanlı ve henüz piyasaya çıkmamış olan Nokia Lumia 920 olmasıysa dikkat çekti. Listedeki diğer telefonlarsa Galaxy S3, HTC One X ve HTC EVO 4G LTE olarak sıralandı. 21 Eylül'de satışa çıkmasının ardından iPhone 5 de bu listeye eklenecek cihazlar arasında.

Bakalım kaç Yahoo çalışanı Lumia 920 piyasaya çıkana kadar bekleyecek zira Nokia cihazın resmi çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı bile...

Okuyucu Yorumları