Yeni Android oyunlarını eski cebinize getirin

Android'li eski cebinizle uyumsuz olan oyunları oynamanın bir yolu olduğunu biliyor muydunuz?

Eski cebinize en yeni oyunlar

En son Android oyunlarını eski Android'li telefonunuzda oynamak, Game Converter ile mümkün hale geliyor. İşte eski telefonunuzla uyumsuz olan oyunları hayata döndürmenin yolu.

Akıllı cepler, yeni nesil donanım ve yazılımlarla yenilendikçe eski cihazlar, sunulan uygulama desteğinin dışında kalabiliyorlar. Bu durumdan en çok etkilenenler ise oyunlar. Şu anki oyunları eski Android'li cebinde oynamak isteyenler, ARMv7 to ARMv6 Game Converter ile bunu başarabilirler.

Game Converter'ı kullanabilmek için öncelikle oyunun APK dosyasına ihtiyacınız var. Bunun yanında ücretsiz bir düzenleme aracı olan Notepad++'a da ihtiyaç duyacaksınız.

Game Converter'ı indirip içeriğini bir klasöre açtıktan sonra, APK dosyasını "place-ARMv7-apk-here" klasörüne kopyalayın. Şimdi Converter.bat dosyasına çift tıklayarak çalıştırın. Bir konsol penceresi açılacak, bir tuşa basarak işlemi onaylayın. APK dosyasının boyutuna göre işlem biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olmanız gerekiyor.

İşlem bittiğinde Notepad++ açılacak ve programın sürüm numarasını kontrol etmeniz gerekecek ("3.4.2f2" gibi). Artık V6-libs altındaki ilgili kitaplığı kullanarak oyunu tekrar derleyebilirsiniz.

İşlem tamamlandığında oyunu ADB'yi kullanarak veya signed-ARMv6-apk-here klasöründeki APK dosyasını cihazınıza kopyalayarak cebinize yükleyebilirsiniz.

Not: Game Converter, şu an sadece Unity motoruyla geliştirilen oyunları dönüştürebiliyor. Android ve iOS'taki oyunların çoğu Unity ile geliştirildiği için çoğu oyunu dönüştürmeniz mümkün olacaktır. Ancak telefonunuzun donanımı çok güçsüzse oyunlar yavaş çalışabilir veya sorun çıkarabilir.

İndirin: ARMv7 to ARMv6 Game Converter (Alternatif bağlantı)

İndirin: Notepad++

Okuyucu Yorumları