Yıldız aktör, Gladyatör’ün devam filminde önemli bir rol almaya hazırlanıyor

Russel Crowe’a Oscar kazandıran 2000 yılı filmi Gladyatör’ün devamı için çalışmalar hız kazandı. Heyecan verici yeni gelişme ise, bu ünlü ismin filmin kadrosuna ekleneceği haberi oldu.

Yeni Gladyatör filmine süper bir yıldız dahil oluyor

Deadline'da yayınlanan yeni bir habere göre ünlü aktör Denzel Washington, Gladyatör'ün devam filminde rol almak için son detayları görüşüyor. Paul Mescal film için çoktan imza attı ve Ridley Scott yönetmenliğe geri dönüyor. Ek olarak, orijinal filmin iki önemli ismi, kostüm tasarımcısı Janty Yates ve yapım tasarımcısı Arthur Max de gemideki yerini aldı. Yates'in orijinal film için yaptığı kostüm tasarımı Oscar kazanmış, Max ise Oscar’a aday gösterilmişti.

Şu anda Washington'un hangi rol ile karşımıza çıkacağı gizli tutuluyor. O ve Scott, daha önce American Gangster'da zaten birlikte çalışmışlardı.

Russel Crowe'un Maximus karakteri tabii ki yeni filmde geri dönmeyecek. 2000 filminin sonunda Maximus öldü ve film hem Crowe'a Oscar kazandırdı hem de onu Hollywood'un önde gelen erkek yıldızlarından biri haline getirdi.

Yeni başrol Mescal da Maximus rolünü üstlenmeyecek ve bunun yerine Maxiumus'un filmin sonunda gladyatör çemberinde Commodus'u öldürdükten sonra kurtardığı çocuk Lucius'u canlandıracak.