Yeni Windows Phone'lu cepler orataya çıktı!

Microsoft, yeni ortaklarının sürpriz Windows Phone telefonlarını resmi olarak tanıttı.

İşte yeni Windows Phone'lar!

Tayvan'daki devasa Computex gösterisine bu hafta geri dönen Microsoft, Windows Phone ortaklarının üzerinde çalıştığı cihazların bir bölümünü ortaya çıkardı.

Microsoft'un ortaklarından Blu Products, ilk Windows Phone'lu cebini geçtiğimiz haftalarda Facebook'ta göstermişti. Bugün ise Microsoft, Blu'nun iki yeni Windows Phone'lu cebini gösterdi. 5 inç'lik modelini yukarıda gördüğünüz telefonlar hakkında henüz çok fazla şey bilinmiyor. Bilinen ilginç bir detay, fotoğraftaki cihazın fiziksel Geri, Başlat ve Ara düğmelerine sahip olduğu.

Yeni Windows Phone'lu cepler orataya çıktı!

Bugün gösterilen bir başka telefon, yukarıdaki Prestigio MultiPhone 8500 DUO oldu. Microsoft, Nisan ayında Prestigio'nun Windows Phone platformuna katılacağını duyurmuştu. Tanıtımdaki cihazı ise geçen ayki bir sızıntıda görmüştük. Prestigio MultiPhone 8500 DUO'nun özellikleri henüz doğrulanmasa da 1.2GHz Snapdragon işlemci, 8 megapiksel arka kamera, HD ekran (1280x768) ile geleceğine inanılıyor. Telefon, önümüzdeki ay Avrupa'da satışa sunulacak.

Yeni Windows Phone'lu cepler orataya çıktı!

Etkinlikte gösterilen Windows Phone'lu ceplerden biri de Bill Gates'in ismini taşıyan Billy oldu. 4.7 IPS LCD inç ekranlı bu cihaz, 1280x720 çözünürlüğe ve çok ince bir gövdeye sahip. Yurtdışı fiyatı 249 dolar olan telefon, Avrupa, Latin Amerika ve ABD'de yakında piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları