Yenilenen Note 7, Galaxy Note FE Olarak Gelebilir!

Galaxy Note 7'nin tamir edilmiş, "patlamayan" sürümü için yeni haberler var!

Galaxy Note FE geliyor!

Galaxy S8 ve S8 Plus'ın başarılı çıkışı sayesinde Samsung, artık Note 7 fiyaskosunu geride bırakmaya başladı. Galaxy Note 7 birçok ülke için geçmişte kalan kötü bir anı ancak bazı ülkelerde yaşayanlar, yakında "yenilenmiş" Note 7'leri alıp almama konusunda karar vermek zorunda kalacaklar.

Galaxy Note 7'nin piyasaya geri dönüp dönmeyeceğine dair çok sayıda iddia ve dedikodunun ardından Samsung, Mart ayında telefonun yenilenmiş sürümünü belirli bölgelerde satacağını doğrulamıştı. Böylece firma, daha önce tüm cihazları elden çıkaracağını söylediği açıklamasıyla ters düşmüştü. Firma, yaptığı kapsamlı incelemelerin ardından Note 7'nin alev almasının nedeninin pil olduğundan emin olmuştu. Bunun ardından firma, "yeni" Note 7'leri 3.200mAh'lik daha küçük bir pille satma kararı aldı.

İlk raporlar, yenilenen telefonun Galaxy Note 7R adıyla karşımıza çıkacağını söylemişti. Şimdi ise telefonun Galaxy Note FE adıyla piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu, elbette resmi bir bilgi değil ancak gerçek ismi öğrenmek için fazla beklemeyeceğiz. Telefonun Haziran'da Kore'de satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları