Kablosuz teknolojiye geçiş

Kablosuz mouse denince akla iki teknoloji geliyor. Bunlardan ilki ucuz ve bizim de pek tavsiye etmediğimiz kızılötesi teknolojisi. İkinci teknoloji ise bu ay inceleme fırsatı bulduğumuz A4 Tech Wireless 3D Mouse'un sahip olduğu radyo dalgaları ile haberleşme.

A4 Tech Wireless 3D Mouse İnceleme
CHIP Online Notu 71

Rad yo dalgaları ile haberleşme diğer alternatife göre daha pahalı olabilir, ama elde edeceğiniz rahatlık buna değer.Dir ekt bağlantı olmadan da çalışabilen A4 Tech, iki adet kanal arası ayarlanabiliyor ve Windows altında herhangi bir kurulum gerçekleşmeden tanınıyor. Wheel düğmesi rogramlanabilen A4 Tech, optik teknolojisini kullanmıyor.Onun yerine klasik mouse topunu tercih etmiş.Yüzler ce doları sistemlerine harcayan kullanıcıların aslında mouse ve klavye gibi birleşenlere pek dikkat etmedikleri bir gerçek.O ysa sistemi kullanırken kavuşacağınız rahatlık ve ergonomi en nihayet bu küçük ayrıntılara bağlı...

Özetle

A4 Tech, klasik tasarımı ve modern haberleşme teknolojisi sayesinde kullanıcılarına hemen fark edecekleri rahatlıklar sunan bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli A4 Tech Wireless 3D Mouse
Ürün Markası A4
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları