En Soğukkanlı Ekran Kartı

Geforce 4 MX 4200 chipsetli ekran kartları overclock işlemine tabi tutulduklarında Geforce 4 Ti 4600 chipsetli ekran kartlarının performansına yaklaşabiliyorlar.

Abit GeForce4 Ti4200 İnceleme
CHIP Online Notu 84

Bu sayede çok uygun bir fiyata ve çok yüksek bir performansa ulaşabiliyorsunuz. Yalnız overclock işlemi esnasında chipsetin aşırı ısınmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Dolayısıyla iyi bir overclock işlemi için iyi de bir soğutma şart.Abit, yeni ürünü olan Siluro GeForce4Ti4200 OTES ile bu soğutma işlemini olabildiğince basitleştiriyor. Outside Thermal Exhaust System olarak adlandırılan OTES,7200 rpm’lik fan ve kartın bir bölümünü kaplayan plastik kapakyardımı ile tüm sıcaklığı grafik işlemcisi ve belleklerden dışarıya atarak mükemmel bir soğutma sağlıyor. Bu sayede ekran kartındaki ısı direkt dışarıya atılıyor.

Özetle

Oldukça iyi bir performansa sahip olan kart,o verclock tutkunları için aranan özellikte. Ancak kartın normalden daha geniş olması ve AGP slotu ile birlikte PCI yuvasını da kaplaması,PCI slotunu kullanılamaz hale getiriyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Abit GeForce4 Ti4200
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları